Mesleki eğitim

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Mesleki Eğitim Kampüsünü ziyaret etti. Kalifiyeli eleman yetiştirilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Atilla, "Belediye olarak mesleki eğitimin gelişmesi için yapılan çalışmalara katkı sunacağız." dedi.

Haberler 23.07.2017 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Diyarbakr Mesleki Eitim Kampüsünü ziyaret etti. Bakan Atillay Mesleki Eitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakf (MEKSA) Diyarbakr Proje Bakan Sertaç Ik karlad. Bakan Atilla, atölyeleri gezdi, çalmalar hakknda bilgi ald.

Eitmenler ve kursiyerler ile sohbet eden Bakan Atilla, kursiyerlerin çocuklaryla yakndan ilgilendi, onlara oyuncak hediye etti.

STHDAMA DÖNÜK MESLEK PROGRAMLARI ÖNEMSYORUZ

Kalifiyeli eleman yetitirilmesinin önemine dikkat çeken Bakan Atilla, öyle konutu: limizde yürütülen istihdama dönük mesleki programlarn belediyemiz olarak önemsemekte ve desteklemekteyiz. Hükümetimizin yakn planda ilimizde uygulayaca cazibe merkezleri projesi, tekstil kent projeleri ile ilimizde önemli oranda istihdamn önü açlacak olup, mesleki eitim alan kursiyerimiz bu alanlarda istihdam olacaktr inallah. Biz de belediye olarak mesleki eitimin gelimesi için yaplan çalmalara katk sunacaz.

Bakan Atilla, Büyükehir Belediyesi bünyesinde de mesleki eitim kurslarnn bulunduunu belirterek, Farkl sektörlerde vasfl eleman yetitirmek için çalmalarmz devam ediyor. dedi.

Ana Sayfaya Git