Metan gazından ölmüş!

Kanalizasyon kanalına giren baba metangazı zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiği ortaya çıktı, oğlu ise babasını kurtarmak isterken, ağır yaralandığı bildirildi.

Haberler 21.09.2021 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda rögar kapan kaldrp kanalizasyon kanalna giren 45 yalarndaki Tuncay skenderolu metan gaz zehirlenmesi sonucu hayatn kaybettii belirlendi. Babasn kurtarmak için kanala giren Eren skenderolu ise itfaiye ekipleri tarafndan baygn halde bulunduu yerden çkarld.

Olay, dün ölen saatlerinde Yeniehir Üç Kuyular bölgesinde meydana geldi. Msr ekimi ile uraan Tuncay skenderolu, henüz bilinmeyen nedenle kanalizasyon kanalnn üzerinde bulunan rögar kapan kaldrarak içine girdi. Bu srada msr tarlasnn sulama iiyle uraan olu Eren skenderolu ise babasnn girdii kanalizasyon bölümünden çkmadn görünce ihbarda bulundu. Yaplan ihbarla olay bölgesine çok sayda itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevkedildi. Olay yerine gelen ekipler; traktörün arkasna bala ipi beline dolayp kanalizasyon çukuruna inerek babasn kurtarmaya çalan gencin de metan gazndan zehirlenip, kanaldan çkamadn tespit etti.

GÖRÜNTÜLEME SSTEMYLE YERLER BELRLEND

Diyarbakr Su ve Kanalizasyon ekipleri de olaya müdahale ederek ekiplere destek verdi. Görüntüleme sistemi ile baba ile olunun yeri tespit edilerek kepçelerle kaz yapld. Metan gaznn younluu nedeniyle ekipler çalmalarn güçlükle sürdürdü. Ekiplerin uzun ura sonucu baba ile olu, 4 metre uzunluundaki kanalizasyon kanalndan çkarld. Olay yerinde bekleyen salk ekiplerinin yapt müdahalede Tuncay skenderolunun metan gazndan zehirlenerek öldüü belirlendi. Gazdan etkilenen olu Eren skenderolu ise ambulansla hastaneye kaldrld.

Tuncay skenderolunun kanalizasyon kanalna ne amaçla girdiinin belirlenmesi için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git