Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun doğusu ile Karadeniz Bölgesi'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Metereloji Bölge Müdürlüğü Diyarbakır için uyardı. Önümüzdeke iki günde kuvvetli yağış olması beklendiği ifade edilerek vatandaşları ani baskın ve sellere karşı duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Haberler 04.11.2020 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, Dou Akdeniz Bölgesinde saanak ve gök gürültülü saanak ya dünden balad. Güneydou Anadoluda beklenen saanak ve gök gürültülü saanan ise bugün sabah saatlerinden itibaren Gaziantep, Kilis, Adyaman ve Diyarbakr çevrelerinde balamas, perembe günü öle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli gerçeklemesi bekleniyor.

DYARBAKIR çN UYARI

Öte yandan, Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüü Diyarbakr Bölge Tahmin ve Uyar Merkezi, Güneydou Anadolu Bölgesinde beklenen saanak ve gök gürültülü saanak yalarn, çaramba günü sabah saatlerinden itibaren Diyarbakr çevrelerinde perembe günü öle saatlerine kadar yerel kuvvetli yalarn olacan açklad. Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüü Diyarbakr Bölge Tahmin ve Uyar Merkezi vatandalar, ani sel, su baskn, yldrm ve ya annda kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olmalar konusunda uyard.

DOU BÖLGESNDEK

Dou Anadoluda da saanak ve gök gürültülü saanan yarn sabah saatlerinden itibaren Malatya, Elaz, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli görülecei tahmin ediliyor. ç Anadolunun dousunda beklenen saanan yarn sabah saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas ve Nide çevreleri ile Yozgat ve Nevehirin dousunda kuvvetli gerçeklemesi öngörülüyor.

Karadeniz Bölgesinde de saanak ve gök gürültülü saanan yarn sabah saatlerinden itibaren Samsun ve Tokat çevreleri ile Amasyann dousunda kuvvetli olmas bekleniyor. Ani sel, su baskn, yldrm ve ya annda kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekiyor.

Ana Sayfaya Git