Mezarlık yolu sorunu bitti

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yer alan Oğlaklı Mahallesi'ne bağlı Mezrik mezrasının uzun yıllara dayanan ulaşım sorununu çözülerek mahalleye ait mezarlığın da bulunduğu bölgeye ilk kez yol kazandırıldı.

Haberler 11.10.2021 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Diyarbakrn Karacada bölgesinde yer alan Olakl Mahallesine bal Mezrik mezrasnn uzun yllara dayanan ulam sorununu çözülerek mahalleye ait mezarln da bulunduu bölgeye ilk kez yol kazandrld.

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, 2 günlük çalmayla mahallenin yllardr yaad yol sorununu çözüme kavuturdu.

Olakl Mahallesi ve bal Mezrik mezrasnda 1 kilometre 700 metre uzunluunda yeni yol yaplarak mahalle mezarlna giden güzergahn ulam sorunu giderildi.

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, krsal Karacada Mahallesine bal Alçimen mezrasnda da yeni yol çalmas yaparak vatandalarn talebini yerine getirdi.

MEZARLIK YOLU

K öncesinde çalmalarn hzlandran ekipler, hafta sonunda da çalarak ilçenin birçok yerindeki sorunlar çözmeye devam ediyor.

Baclar ve Kaynartepe mahallerinde bozulan parke talarnn yenilenerek yaya geçitleri güzel bir görünüme kavuturuldu.

Balar Belediyesinin çalmalarndan memnun olduklarn belirten Olakl Mahalle Muhtar hsan Ta, Yol olmad için insanlar araçla mezraya ve mezarla gidemiyordu. Allah raz olsun Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu ve Fen leri Müdürlüü ekipleri güzel bir çalmayla bu hizmeti kazandrd. Yaplan çalmalardan çok memnunuz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git