Mezarlıkta infaz: 3 ölü

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçesi Alihocalı Mahallesi mezarlığında uzun namlulu silahlar ve tabancayla öldürülen 3 kişinin cesedi bulundu. İnfaz edilen 3 erkeğin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haberler 27.01.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabah saatlerinde mezarlk içindeki otomobili görenlerin ihbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Mezarlktaki diree çarparak duran otomobili inceleyen ekipler biri aracn içinde, biri kapdan yere dümü halde biri de 10 metre uzaklkta 3 cesetle karlat.

Uzun namlulu silah ve tabancalarla ate edilerek öldürülen 3 kiinin kimliklerinin saptanmas ve katillerin bulunmas için soruturma balatld.

KMLKLER BELL OLDU

Öldürülen 3 kiinin oto tamircisi Ufuk Altun, üniversite örencisi Eser Binen ile isiz Refik Bingül olduu saptand. Olay yerinde infazda kullanlan kalanikof silah ve tabancalara ait 50 bo kovan bulundu. Öldürülen 3 gencin arkada olduklar ve infazdan kurtulmak için otomobille kaçtklar ve kovalamaca srasnda mezarla giren aracn diree çarpmas sonucu arkadan gelen kiilerce ate edilerek öldürüldükleri deerlendirildi.

Ana Sayfaya Git