Mezuniyet coşkusu

Dicle Üniversitesi'nde "mezuniyet coşkusu" yaşandı. Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarından, mezun olan binlerce öğrenci için Üniversite yönetimi toplu "mezuniyet" töreni düzenledi.

Haberler 22.06.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi (DÜ) 2017-2018 eitim öretim yl fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarnda örenim gören örenciler için toplu mezuniyet töreni düzenlendi.

MEZUNYET çOKUSU

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleen mezuniyet törenine Gda, Tarm ve Hayvanclk eski dönem bakan Mehdi Eker, Vali Yardmcs Tolga Toan, Sur Kaymakam Abdullah çiftçi, Prof. Dr. M. Emin Ylmaz, DÜ Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, rektör yardmclar, dekanlar, daire bakanlar, akademisyenler, mezun örenciler ve aileleri katld. Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmas ile balayan törende Mervenur Seyit, mezun örenciler adna yapt konuma ile dinleyenlere seslendi.

ZORLU GEçEN ETM SÜREC

Zorlu geçen bir sürecin sonunda mezun olmann sevincini yaadklarn dile getiren Seyit, eitim ve öretim süresince kendilerine desteklerini esirgemeyen ailelerine ve kendilerini bilgi ile donatan tüm hocalarna teekkür etti. Seyit, 2017-2018 mezunlar adna mezuniyet kütüüne plaket çakt.

GÜL; ÜNVERSETMZ BÜYÜYOR

Program, DÜ Devlet Konservatuvar öretim üyelerinin müzik dinletisi ile devam etti. Seslendirilen türküler ile salonda bulunanlar hoça vakit geçirdi. Rektör Prof. Dr. Talip Gül ise, konumasna katlm salayan tüm ailelere, öretim üyelerine teekkür ederek balad. Gül, Ülkemizin en köklü üniversiteleri arasnda yer alan Dicle Üniversitesi 15 fakülte, 4 yüksekokul, 12 meslek yüksekokulu, 4 enstitü, 1 konservatuvar ve 32 aratrma merkezi, 1683 akademik ve 3689 idari personeli ile 32.390 örenciye hizmet vermekte dedi.

ÖRENCLERE SESLEND

Sizler yarnn sahipleri ve ülkemizin geleceisiniz. Bizler sizleri unutmayacaz ve baarlarnzla gururlanacaz diyerek mezun örencilere seslenen Gül, bugün yaanmakta olan mezuniyet tablosunun anne ve babalarn eseri olduunu belirtti.

Tören, dereceye giren örencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etti. Heyecan, örencilerin keplerini havaya frlatmas ile dorua ulat. Program, çekilen halaylarla sona erdi.

Ana Sayfaya Git