MHP Ergani’de yeni hizmet binasını açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Ergani ilçesinde yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Başkan Kayaalp daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Haberler 19.10.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Ergani ilçesinde yeni hizmet binasnn açlna katld. Bakan Kayaalp daha sonra esnaf ziyareti gerçekletirdi.

MHP Diyarbakr l Bakan Kayaalp ve beraberindeki yöneticiler, Ergani ilçesinde yeni hizmet binasnn açlna katld. Burada konuan Bakan Kayaalp, Ergani tekilatnn yeni hizmet binasnn açl için kente geldiklerini söyledi. Bakan Kayaalp, Diyarbakrn bütün ilçelerinde, bütün sokaklarnda olduu gibi Erganide de davamz ilmik ilmik dokuyoruz, surlarn talarn iliyoruz. Halkmzn insanlarmzn gönüllerine nakediyoruz. Allahn izniyle Diyarbakrn tüm ilçelerinde, köylerimiz dahil her yerinde var olacaz, varlmz hissettireceiz. Uzun zaman oluan boluu böylelikle kapatacaz. nallah tüm tekilattaki arkadalarmzla beraber aramza her gün yeni katlan kardelerimizle, dava arkadalarmzla beraber adm adm ilerleyeceiz dedi.

Bakan Kayaalp, Erganide yeni hizmet binasnn açlnn ardndan esnaf ve vatandalar ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip not ald.

Ana Sayfaya Git