MHP ilçe başkanlığına saldırı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’ın Bismil İlçe Başkanlığı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğradı. Saldırganlar parti binasının camlarını kırıp kayıplara karıştı.

Haberler 30.01.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Bismil lçe Bakanlna önceki gece saatlerinde kimlii belirsiz kii veya kiilerce saldr düzenlendi. lçe bakanl binasna saldran 3 kii, camlar krp kayplara kart. MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp ve beraberindekiler, saldrya urayan ilçe binasna ziyaret gerçekletirdi.

TALI SALIDRI YAPILMI

Önceki akam tekilatn kapal olduu saatte bir grup tarafndan parti binalarnn camlarnn krldn belirten Bakan Kayaalp, Biz bunu provokatif bir eylem olarak görüyoruz, malumunuz ilimizde de Milliyetçi Hareket Partisi hzl bir yükselite, yaklak 2 yldr bu yükseli devam etmektedir. Biz vatandamzn huzurunu, kendi evindeki mutluluu kendimize görev belirledik. Bugüne kadar da bunu elimizden geldii kadar, bir ekilde yapmaya çaltk. Tabi bundan huzursuz olan bir kesim var, bu memleketi kaosa götürmeyi, huzursuzluk çkarmay kendilerine görev belirlemi bir ksm var. Biz bu provokasyonlara gelmeyiz, MHP Diyarbakrda ve bütün ilçelerinde geldii noktadan bir adm geri atmayacaktr, bunu herkes anlamaldr. Hiçbir ekilde bizim bu tür basit saçma sapan eylemlerden korkarak veya arkadalarmz bundan kayglanarak tedirgin olacak bir durum yoktur. Biz buradayz, burada olmaya devam edeceiz, camlar krlsn gönüller krlmasn, Bismilli hemerilerimizin gönlü krlmasn, evlerinde huzurlu ve mutlu olsunlar biz burada var olmaya devam edeceiz dedi.

BAKAN KAYAALP LçE ESNAFI LE BR ARAYA GELD

Kayaalp ve beraberindekiler, daha sonra Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, AK Parti Bismil lçe Bakanl ve esnafa ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde konuan Bakan Kayaalp, Biz ihtiyaç doarsa, millet ve memleket uruna ne can vermekten, ne bedel ödemekten korkmayz, çekinmeyiz, kenara çekilmeyiz. Fakat hiç kimse, hiçbir odak, hiçbir kesim, hiçbir provokatör sabrmz snamaya, dayankllmz test etmeye kalkmamaldr. Biz ki idam sehpalarn ykarak, dümanlklar yenerek, eziyetleri, mahrumiyetleri, mahkumiyetleri ülkülerimizin aleviyle yakarak bugünlere geldik. Bulunduumuz noktadan geriye dönü yoktur, olmayacaktr. Kimseye diyet borcumuz, mahcubiyet duyacamz ve sürekli önümüze çkarlacak tavizimiz de hamdolsun olmamtr. Türk milletine hizmet asl gayemiz, Türkiye Cumhuriyetini yüceltmek ve hak ettii noktalara yükseltmek öncelikli isteimizdir diye konutu. Polis MHP Bismil lçe Bakanl binasna saldran zanllarn yakalanmas için çalma balatt

Ana Sayfaya Git