MHP’nin Diyarbakır buluşması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Diyarbakır'da temaslarda bulundu "2023 seçimlerinde bir hedefe doğru yoğunlaşmamız lazım. Bu hedef ne? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak. Cumhur İttifakı'nı da Mecliste birinci parti olarak çağırmamız lazım"

Haberler 01.11.2021 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Yardmcs Yaar Yldrm, 2023 seçimlerinde bir hedefe doru younlamamz lazm. Bu hedef ne? Cumhurbakanl seçimlerinde Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan tekrar Cumhurbakan yapmak. Cumhur ttifakn da Mecliste birinci parti olarak çarmamz lazm. dedi.

Adm Adm 2023 l l Anadolu programlar kapsamnda Diyarbakrda temaslarda bulunan Yldrm, Türk Salk-Sen, Engelliler Dernei ve ehit aileleri derneklerini ziyaret etti.

MHPNN DYARBAKIR BULUMASI

Bir düün salonunda partililerle bir araya geldii toplantda konuan Yldrm, MHP Genel Merkezince hazrlanan program kapsamnda kentte bulunmaktan duyduu mutluluu dile getirdi. Salgnla beraber dünyada ekonomik anlamda sknt baladn anlatan Yldrm, 2 yldr dünyada ekonomi durma noktasna geldi. Fabrikalar kapand ve üretim durdu. Ekonomik skntnn içerisine girdik. Amerika ve Avrupann birçok ülkesinde raflar boalyor. Elbette ülke olarak biz de etkileniyoruz. Baz siyasi liderler bunu istismar ederek alg operasyonu yapyorlar. diye konutu.

Yldrm, terörle mücadelede aldklar baarya deinerek, bunun arkasndaki gücün Cumhur ttifak olduunu kaydetti.

ttifakn Ayasoyfay ibadete açtn anmsatan Yldrm, öyle devam etti:

CUMHUR TTFAKININ ESER

Ayasofya hilalin haç yendiinin dünyadaki en önemli nianesidir. Cumhur ttifaknn eseridir. Önümüzdeki dönem içerisinde bir alg operasyonuyla kar karyayz. Klçdarolu, bir taraftan adaym diyor, Ekrem mamolu dier taraftan. Herkes HDPyi ve öbürünü yanma alacam diye urayor. Amerikann bir organizasyonu var. Onun yönlendirmeleri bir tarafa doru gidiyor. çimize ellerini atyorlar. Baz insanlarmz da buna inanyor. Buna aldanmamamz ve dümememiz lazm.

Seçimlerde Recep Tayyip Erdoann Cumhur ttifaknn ve Milliyetçi Hareket Partisinin de cumhurbakan aday olduunu daha önce açkladklarn hatrlatan Yldrm, öyle konutu:

VERLEN MÜCADELELER AçIK

2023 seçimlerinde bir hedefe doru younlamamz lazm. Bu hedef ne? Cumhurbakanl seçimlerinde Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan tekrar Cumhurbakan yapmak. Cumhur ttifakn da Mecliste birinci parti olarak çarmamz lazm. Önümüzdeki 5 yl içerisinde Akdenizdeki, Kafkasyadaki kazanmlarmzn, bölgedeki gücümüzün devam etmesi için bunun böyle olmas gerekir. Aksi takdirde Kemal Klçdarolu mant ve dünyasyla Allah göstermesin bu ülke kar karya kalrsa hiçbir kazanmmz kalmaz. Açk açk söyledikleri bir ey vardr. D politikay yüzde 80 geri çevireceiz. Ne hidrokarbon hayaliniz kalr ne de Azerbaycandaki topranz tekrar savunma gücünüz kalr. Bu milli iradenin iidir. Bu Türkiyenin iç cephesinin iidir. Mustafa Kemal Atatürk der ki 3 cephe vardr. Birincisi ordunun savat cephe, ikincisi millet, üçüncüsü ise meclis. Ordu sava kaybedebilir. Ama millet dik durduu müddetçe meclis dik durduu müddetçe sava tekrar kazanrsnz. Fakat millet sava kaybederse bunun sonu yoktur. Milletin sava kaybetmemesi için önümüzdeki 2023 seçimlerinde burada bulunan herkesten istediimiz daha fazla gayret edip, daha fazla çalp hayrl bir neticeyi hep beraber almamzdr.

Yldrma, MHP anlurfa Milletvekili brahim Özyavuz, MYK üyeleri Necmi Yldrm, Ömer çalar Ylmaz, Uur Öztürk, MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp ve partililer elik etti.

Ana Sayfaya Git