Minibüs denetimi!

Diyarbakır’da minibüslerde ücret tarifesi denetimi

Haberler 03.02.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri, ehir içi minibüslere yönelik ücret tarifesi, dezenfekte ve maske kullanm ile izin verilen yolcu says kurallarn denetledi.

ÜCRET VE YOLCU DENETM

Vatandalarn daha iyi ve kaliteli hizmet almas amacyla denetimlerini aralksz bir ekilde sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl ekipleri, ehir içi yolcu tamacl yapan minibüslere yönelik ücret tarifesi denetimi gerçekletirdi. Zabta Daire Bakanl Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri tarafndan kentin farkl noktalarnda bulunan minibüs duraklarnda gerçekletirilen denetimlerde minibüslerin, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ulam Koordinasyon Merkezi tarafndan 6 Ocak 2021 tarih ve 2021/1-27 sayl karar ile belirlenen ücret tarifesini yolcularn görebilecei yerlere aslp aslmadn denetledi. Ücret tarifesini uymayan ve ücret tarifesini asmayan minibüslere cezai ilem uygulayan zabta ekipleri, ücret tarifesinin yan sra Korona virüs salgnna kar alnan tedbirler kapsamnda minibüslerin temizlik, dezenfekte, maske ve belirlenen yolcu says kurallarna uyup uymadn da kontrol etti.

BELEDYENN YAPTII ZAM

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ulam Koordinasyon Merkezi tarafndan 6 Ocak 2021 tarih ve 2021/1-27 sayl karar ile ehir içi yolcu tamacl yapan minibüsler de ücret tarifesi tam 2,50 örenci ise 1,75 lira olarak belirlendi.

Ana Sayfaya Git