Miniklere itfaiye eğitimi

İtfaiye Haftası nedeniyle, Kayapınar İtfaiye Grubunda öğrencileri ağırlayarak itfaiyenin görevleri ile ilgili eğitim verdi.

Haberler 02.10.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

tfaiye Daire Bakanl, her yl 25 Eylül-1 Ekim arasnda kutlanan tfaiye Haftas dolaysyla Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanlna bal Kadn Yaam Merkezlerinde okul öncesi eitim gören minik örencileri Kayapnar tfaiye Grubunda arlad. tfaiye ekipleri, minik misafirlerine itfaiye araçlarn tantarak yangn çeitleri, itfaiyenin görevleri, yangn söndürmede kullanlan kyafet, araç ve malzemelerle ilgili eitim verdi.

TFAYE ETM ALDILAR

Eitim programnda itfaiye ekipleri, yangn nedir, nasl ortaya çkar, söndürmede kullanlan araçlar, itfaiyenin görevleri ve yangn çeitleri hakknda bilgi verdi. Örencilerin yangn durumunda ne yapmalar gerektiini anlatan ekipler, miniklerden gelen sorular da yantlad. Eitimin ardndan itfaiye ekipleri, örencileri itfaiye araçlarna bindirerek yangna gitme ve su skma tatbikat yapt.

tfaiye Daire Bakanl, ayrca tfaiye Haftasna dikkat çekmek için itfaiye araçlaryla ehir turu düzenledi. Kayapnar tfaiye Grubundan balatlan ehir turu, 75 Metrelik Yol, Frat Bulvar, Diclekent Bulvarndan devam ederek Kayapnar tfaiye Grubunda sona erdi.

Ana Sayfaya Git