Miniklerin sertifika coşkusu

Diyarbakır’ın ilk çocuk kulübü olan Akademi, iki yıl aradan sonra öğrencileri ile sertifika töreninde buluştu.

Haberler 17.09.2021 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Diyarbakrn ilk çocuk kulübü olan Akademi, iki yl aradan sonra örencileri ile sertifika töreninde bulutu.

Her yl bir dönem boyunca baarl olan ve katlm salayan sporculara verilen sertifikalar, korona virüs nedeniyle 2 yldr verilemiyordu. Bu yl yaza veda konsepti ile birletirilip gerçekleen törenler, örencilerin ve velilerin büyük katlm ile bayram havasnda gerçekleti.

SERTFKA COKUSU

Eitmen ve koordinatör çala Demirda Türk, konuya ilikin yapt açklamada yaplan eitimlerde çocuklara spor disiplini ve spor bilincini alamay hedeflediklerini söyledi. Türk, çok yönlü çalmalara korona virüs nedeniyle bir süre ara verdiklerini ve Türkiyede balayan normallemeyle eitimlere kaldklar yerden devam ettiklerini belirtti. Uzun süren arann ardnda gerçekleen bulumann hem kendileri hem de örencileri için çok anlaml olduunu kaydeden Türk, çocuklarn mutluluu ile mutlu olduk. Gelecek çocuklarmzn elindedir. Salkl bireyler yetitirmek istiyorsak, bata kemik ve kas sal, sonrasnda ise sosyal ve zihinsel geliim için spor arttr dedi.

Beden eitimi öretmeni, jimnastik, dans eitmeni ve ayn zamanda akademinin kurucusu olan Türk, yeniliklerin devam edeceini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git