MİT ve Diyarbakır Emniyetinden terör operasyonu: 7 tutuklama

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile MİT koordinesinde, PKK/KCK terör örgütünün iş birlikçi yapılanmasında faaliyet gösteren şüphelere yönelik İstanbul ve Diyarbakır'da çok sayıda adrese düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Haberler 29.10.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü ile MT koordinesinde, PKK/KCK terör örgütünün i birlikçi yaplanmasnda faaliyet gösteren üphelere yönelik stanbul ve Diyarbakrda çok sayda adrese düzenlenen operasyonda 9 kii gözaltna alnd. Adliyeye çkarlan üphelilerden 7si tutuklanrken, operasyonda çok sayda dijital materyal ile 2 ruhsatsz tabanca ele geçirildi.

MT DESTEKL OPERASYON

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri ile MT, Diyarbakr ve stanbulda PKK/KCK terör örgütünün i birlikçi yaplanmalarnda faaliyet göstermekte iken haklarnda dava açlan üphelileri, sahte pasaport ve sahte kimlik çkararak yurt dna kaçrmaya çalan 9 üpheliye yönelik operasyon düzenledi. 13 farkl adrese e zamanl olarak düzenlenen operasyonda 9 üpheli yakalanarak gözaltna alnd. Operasyonda çok sayda dijital materyal, 2 ruhsatsz tabanca, fiek ve sahte pasaport ele geçirildi.

7 ÜPHEL TUTUKLANDI

Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesinde sorgulamalar tamamlanan 9 üpheliden 7si sevk edildikleri adliyede tutukland.

Ana Sayfaya Git