Moral desteği

Başkan Beyoğlu’ndan korona virüs denetimlerine katılan ekiplere moral ziyareti

Haberler 11.09.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, korona virüs denetiminde bulunan ekiplere moral ziyaretinde bulundu.

çok sayda personelden oluan ekiplerle her gün sokak ve caddelerde, yaam alanlarnda, toplu tama araçlarnda, gda tüketimi ve sat yaplan i yerlerinde denetimler gerçekletirerek yeni tip korona virüs salgnna kar etkin bir mücadele yürüten Balar Belediyesi Zabta Müdürlüü, Ruhsat Müdürlüü ve Salk leri Müdürlüü ekipleri vaka saylarnn yüksek olduu ilçede vatandalar tedbirlere uymaya davet ediyor. Sabah saatlerinde zabta ekiplerini ziyaret eden Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, zabta tekilatnn 194. yln kutlayarak sahaya çkmaya hazrlanan personelle bir süre sohbet etti ve vermi olduklar baarl mücadeleden dolay teekkür etti. Beyolu, Kimi zaman halkn saln korumak üzere kendi salnz da riske atarak görev yapyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz dedi.

TEDBRSZ DOLAMAK, HERKES HASTALIIN PENçESNE ATMAK ANLAMINA GELR

Bakan Beyolu, ziyaretin ardnda Balar Kaymakam Yavuz Güner ile beraber Göçmenler Caddesini gezerek sosyal mesafe, temizlik ve maske konularnda vatandalara uyarlarda bulundu. Tedbirsiz dolamann sadece o kiiyi deil, tüm toplumu hastaln pençesine atmak anlamna geldiini aktaran Bakan Beyolu, son günlerde sk hale gelen denetimlerin olumlu sonuçlar vermeye baladn ifade etti. Beyolu, Tedbirlerin ie yaradn sahada net olarak gözlemliyoruz. Maske kullanmak, sosyal mesafeye uyarak temas kesmek ve temizlie dikkat etmek aslnda çok basit uygulanabilecek kurallar. nsanlarmz maalesef bazen ar rahatlk havasna girebiliyor. Hiçbir eyin eskisi gibi olmayacan, yeni kurallar olan bir hayat benimsememiz gerektiini idrak edersek sorun kalmaz. Denetimlerimiz düzenli olarak devam edecek diye konutu.

Ana Sayfaya Git