Moral ziyareti!

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Haberler 18.03.2021 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi Kadn ve Aile Müdürlüü ekipleri Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde yatmakta olan 50 kanser hastasn ziyaret ederek, Yeniehir Belediyesi bünyesinde bulunan Aile Destek Merkezlerinde üretilen pijama ve nevresim takmlar ile terlikleri kanser hastalarna hediye ederek moral verdi.

MORAL ZYARET

Belediyeciliin yol, su, kaldrm, altyapnn yannda sosyal yönden ele alnmas gerektiini belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Günümüzde sosyal belediyecilik söylemi ciddi anlamda önem kazanyor. çünkü toplumun dezavantajl kesimleri olarak tabir edilen kimsesiz, dar gelirli ve hasta vatandalarmza da sahip çkmak onlarn ihtiyaçlarn karlamak moral ve motivasyonlarn artrmakta yerel yönetimler olarak bizlere düüyor. Yeniehir Kaymakamlmz ve belediyemiz ilgili müdürlükleri aracl ile ilçemizde ihtiyaç sahibi birçok ailemize desteimiz bulunmaktadr. Bu hizmetlerimiz süreklilik esasna göre gerçekletiriyoruz. Bütün bu hizmetlerin hasta vatandalarmzn moral ve motivasyonunu artracak ve ihtiyaçlarn karlayacak desteklerimiz Kadn ve Aile Müdürlüü ekiplerimizle devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git