Motosikletlilerden Cumhuriyet coşkusu!

Diyarbakır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir araya gelen motosikletliler, "Cumhuriyet" konvoyu oluşturdu.

Haberler 30.10.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayramnn 97nci yl dönümü nedeniyle, 50 motosiklet sürücüsü Diyarbakrda bir araya gelerek Türk bayraklaryla süsledikleri motosikletleriyle kent içinde 29 kilometrelik sürü gerçekletirerek, Cumhuriyet çokusu yaattlar.

CUMHURYET COKUSUNA ORTAK

Diyarbakr Stadyumunda balatlan ve valilik önünde son bulan 29 kilometrelik sürü srasnda konvoya, çevredeki vatandalar da alklaryla; araçtakiler ise kornalarla destek verdi.

Etkinlik öncesi konuan Chopper Diyarbakr Motosiklet Grubu Bakan Volkan Er, Cumhuriyet Bayram kutlamalarna katlmak için Diyarbakrda böylesi bir etkinlii 2nci kezdir düzenlediklerini ifade ederek, Tüm Türkiyede kutlanan bu zafere biz de Diyarbakrda ortak oluyoruz. Mardin ve Diyarbakrda katlan arkadalarmz var. Hepsine teekkür ediyorum. Bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadalar ve gaziler ile ehitlerimizi sayg ve minnetle anyoruz. Tüm Türkiyeye kutlu olsun dedi.

ETKNL GELENEKSELLETRECEZ

Diyarbakr Gezgin Motorcular Bakan yardmcs Mehmet Baltac ise cumhuriyet kutlamalarna farkndalk oluturmak amacyla 50 motosiklet sürücüyle bir araya geldiklerini belirterek, Farkndalk yaratmak istedik. Etkinlik, 50 motosikletle yaplyor. Bu etkinliimizi geleneksel hale getireceiz diye konutu, Kadn motosiklet sürücüsü Müjde Ünal, etkinlie katlmaktan duyduu mutluluu ifade etti.

Ana Sayfaya Git