Muhammed'e büyük sürpriz

Özel harekat polislerinden, "kelebek" hastası Muhammed'e doğum günü sürprizi.

Haberler 19.06.2020 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda görevli özel harekat polisleri, 9 yandaki kelebek hastas Muhammed Özoula sürpriz doum günü yapt.

Diyarbakrda yaayan doutan kelebek (Epidermolysis Bullosa) hastal bulunan ve polis olmak isteyen 9 yandaki Muhammedi özel harekat polisleri evinde ziyaret etti.

Polisler, sürpriz yaparak getirdikleri pasta ve hediyelerle Muhammedin doum gününü kutlad. Sürpriz doum günü kutlamas karsnda aknlk ve mutluluk yaayan Muhammed, polis aracna binmek istediini belirtti.

Muhammedi Özel Harekat ube Müdürlüünde misafir eden polisler, onu zrhl araca bindirdi, ubeyi gezdirdi.

41 yandaki anne Mükerrem Özoul, 12 yl evlat hasreti çektikten sonra olunun dünyaya geldiini ve onun en büyük hayalinin polis olmak olduunu belirtti.

DOUM GÜNÜ SÜRPRZ

Özoul, Muhammedin mutluluu anlatlmaz. Olumun mutluluuna vesile olan herkese çok teekkür ediyorum. Allah onlardan raz olsun. Ayaklarna ta demesin inallah. dedi.

Muhammed Özoul da polis aabeyi ve ablalarnn yapt doum günü sürprizine çok sevindiini belirterek, Doum günü sürprizi hazrlamlard, mumlar yakmlard. Hediyelerle gelmilerdi. Doum günümü kutladk. Kocaman bir araç vard ona bindim. Polis olmay çok istiyorum, bu meslei çok seviyorum. Polis olunca suçlular yakalayacam. diye konutu.

Doum günü sürprizi için polis ekiplerine elik eden Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan enay çalr da l Emniyet Müdürlüüne duyarl davranndan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git