Muhtarlarla Buluştular!

İl Valisi Hüseyin Aksoy, merkez ilçelerdeki muhalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Haberler 18.02.2017 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

Valilik toplant salonunda gerçekleen programa Balar lçe Kaymakam Tolga Toan, Kayapnar lçe Kaymakam ve Kayapnar Belediye Bakan Vekili Mustafa Klç, Sur lçe Kaymakam ve Sur Belediye Bakan Vekili Bilal Özkan, Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Mehmet Özel ve merkez ilçelerdeki baz köy ile mahalle muhtarlar katld.

MAHALLENN SORUNLARI

Vali Aksoy, toplantda muhtarlara öyle seslendi; Davetimize icabet edip geldiiniz için ayr ayr teekkür ediyorum. Muhtarlarmz ve merkez ilçe kaymakam ve belediye bakanlarmzla birlikte zaman zaman bir araya geliyoruz. Muhtarlarmz seçimle gelen, vatandaa en yakn noktada bulunan kiilerdir. Bu anlamda muhtarlarmzn faaliyetlerini önemsiyoruz. Onlarn çalmalar konusunda bizler de Valilik olarak Kaymakamlklar olarak neler yapabiliriz, onlar sizlere sunmak ve hep birlikte Diyarbakrda artk huzuru, refah daha iyi bir noktaya tamak adna yürüteceimiz çalmalar ortaya koymak amacyla toplantlarmz yapacaz.

Daha sonra muhtarlarn yaadklar sorunlar ve taleplerini dinleyen Vali Aksoy ve Kaymakamlar, yaanan skntlarn çözümü konusunda bütün kurum ve kurulularn ibirlii içerisinde titizlikle çallacan belirtti.

Ana Sayfaya Git