Muhtarlarla istişare etti

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısında ilçeye bağlı 34 merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haberler 26.02.2021 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar lçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüüne ait serada yaplan toplantda, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, muhtarlarn sorun ve önerilerini dinledi. Birim müdürlerinin de katld toplantda sorunlar ve önerileri dinleyen kaymakam Koç, muhtarlarn talepleri dorultusunda 2021 ylnda güzel çalmalara imza atacaklarn söyledi.

BRLKTE HZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEZ

Göreve geldikleri günden bu yana omuz omuza, hzl ve çözüm odakl çalmaya devam ettiklerini kaydeden Kaymakam Koç, Muhtarlarmz bizim elimiz ayamzdr. Vatandamzla direk irtibat içerisinde olan muhtarlarmzn mahallelerin sorunlarn çözme konusunda ki arzular bizleri mutlu ediyor. Bizlerde vatandalarmzn ve muhtarlarmzn sorun ve taleplerini önemsiyoruz. Dün olduu gibi bugünde tüm kurum ve kurulularmzla tam ibirlii içerisinde halkmza birlikte hizmet üretmeye devam edeceiz. Hem ilçe merkezinde hem de köylerimizle ilgili güzel projelerimiz var. Köylerimizde varsa eksiklikleri bu yl çözeceiz. Bu süreçte ihalesini hzl bir ekilde yapyoruz ki, Yaz mevsimine yetisin istiyoruz. Özellikle mcr talepleri çok fazla, bu talepleri bu yl karlayacaz. Köylerimizin mcr talepleri kalmayacak. Merkezde de çok güzel ve ciddi projelerimiz var. Onlar da zaman zaman sizlerle paylaacaz dedi.

Ana Sayfaya Git