MÜSİAD ve AFAD’dan örnek işbirliği

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi ile AFAD Diyarbakır İl Müdürlüğü arasında yaklaşık 6 bin 300 üyeyi kapsayacak şekilde planlanan Temel Afet, Yangın Farkındalık ve K-B-R-N Farkındalık eğitimlerinin verilmesi adına işbirliği imzalandı.

Haberler 05.10.2021 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müstakil Sanayici ve Adamlar Dernei (MÜSAD) Diyarbakr ubesi ile AFAD Diyarbakr l Müdürlüü arasnda yaklak 6 bin 300 üyeyi kapsayacak ekilde planlanan Temel Afet, Yangn Farkndalk ve K-B-R-N Farkndalk eitimlerinin verilmesi adna ibirlii imzaland.

ÖRNEK BRL

MÜSAD Diyarbakr l Bakan Mehmet Bozku, Görevi devraldmz 2 Mart 2021den itibaren ehrimizdeki resmi kurumlarla koordineli çalmamzn meyvesini bir kez daha alyoruz. AFAD ile imzaladmz protokol neticesinde farkndalk oluturan ve bir o kadarda hayati öneme sahip güzel bir proje için bismillah dedik. mzalam olduumuz bu protokol dorultusunda MÜSAD Diyarbakr bünyesinde bulunan i insanlarmz ve çalanlarndan oluan yaklak 6 bin 300 kiiyi kapsayacak afet durumlarnda acil yaplmas gerekenler ile ilgili eitim verilecektir. Bu kapsamda 3 balktan oluan temel afet eitimi, yangn farkndalk ve K-B-R-N farkndalk eitimlerini üyelerimizin i yerlerinde ve fabrikalarna gidilerek verilecektir. Böylesi bir eitimi AFAD olarak vermeleri bizleri mutlu etmiti. 2021 AFAD eitim yl kapsamna girmitir. Tüm AFAD çalanlarna ve eitimi veren Diyarbakr AFAD l Müdürü lami çakmaka sonsuz teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git