Müsiad'ın 2 tır yardımı

Selden etkilenen Kastamonu'ya 2 tır yardım malzemesi gönderen MÜSİAD'ın Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş, "Biz hepimiz Türkiye'yiz ve et tırnak gibi birbirimizden ayrılamayız. Yurdumuzun herhangi bir yerinde bir felaket yaşandığı zaman o acıyı biz de hissediyoruz. Diyarbakır halkı geçmişten bu yana her zaman misafirperverliğiyle ve yardımseverliğiyle kim yere düşmüşse ona el uzatmıştır ve uzatmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Haberler 28.08.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Selden etkilenen Kastamonuya 2 tr yardm malzemesi gönderen MÜSADn Diyarbakr ube Bakan Mehmet Bozku, Biz hepimiz Türkiyeyiz ve et trnak gibi birbirimizden ayrlamayz. Yurdumuzun herhangi bir yerinde bir felaket yaand zaman o acy biz de hissediyoruz. Diyarbakr halk geçmiten bu yana her zaman misafirperverliiyle ve yardmseverliiyle kim yere dümüse ona el uzatmtr ve uzatmaya devam edecektir. ifadelerini kulland.

Bozku, yapt yazl açklamada, Diyarbakr Valisi Münir Karaolunun balatt ve AFAD l Müdürlüü koordinasyonunda yürütülen Biz De Varz kampanyasna destek vermek için hemen harekete geçtiklerini belirtti.

MÜSAD Diyarbakr ubesi olarak 2 tr temizlik ürünü gönderdiklerini aktaran Bozku, unlar kaydetti:

K TIR YARDIM

Kardelikler, dostluklar asl böyle zamanlarda ortaya çkar. Ülkemizin her bir köesinde yaayan bütün vatandalarmzn bir sknts varsa bana bir ac, felaket gelmise ona el uzatmamz gerekiyor. Bu tür zamanlarda birbirimizi unutmamz gerektiine inanyoruz. Elimizde ne kadar imkan varsa az veya çok bunu oradaki kardelerimize her zaman uzatmaya hazrz. Hep beraber yaralar sarma ve birbirimize destek olma zamandr. Biz hepimiz Türkiyeyiz ve et trnak gibi birbirimizden ayrlamayz. Yurdumuzun herhangi bir yerinde bir felaket yaand zaman o acy biz de hissediyoruz. Diyarbakr halk geçmiten bu yana her zaman misafirperverliiyle ve yardmseverliiyle kim yere dümüse ona el uzatmtr ve uzatmaya devam edecektir. Sel bölgesinde yaananlar bizi derinden üzdü. Bu kapsamda biz de imkanlarmz ölçüsünde Kastamonuya 2 yardm tr gönderdik. nallah gönderdiimiz yardmlar bir yaraya derman olur.

Bozku, yardmlarn gönderilmesinde emei geçenlere teekkür ederek, yangn ve sel felaketlerinde yaamn yitiren vatandalarn yaknlarna basal, yarallara da ifa dileinde bulundu.

Ana Sayfaya Git