Mutlu Kaya Artık Yürüyor!

Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre yoğun bakımda kalan, ardından GATA'ya gönderilen Mutlu Kaya'dan haberler var.

Haberler 14.08.2015 - 23:06 Son Güncelleme : 14.08.2015 - 23:06

Mutlu Kayanın son hali görenler şaşırttı. Ayağa kalkabilen ve yürümeye çalışan Mutlu Kayanın bu hali ailesini ve sevelerini çok mutlu etti.

Evinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kayanın, Ankara GATAda yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakırın Ergani İlçesindeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya, Ankara GATAda yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

GATADA TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

Kaya, Başbakan Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlunun girişimleriyle, 7 Temmuzda Sağlık Bakanlığına ait hava ambulansıyla Diyarbakırdan GATAya götürülüp tedavi altına alınmıştı.

ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İçİN ZAMANI VAR

Kardeşinin GATAda 1 ayı aşkın süredir gördüğü tedavi sonucu ilk kez ayağa kalktığını belirten abla Sevil Denizhan, Durumu oldukça umut verici, hızla iyileşiyor. Adımlarını yavaş yavaş atıyor, çok az yürüyebiliyor. Tabii eski sağlığına kavuşması için bir süre daha tedaviye ihtiyacı var dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır