Narko tim heryerde!

DİYARBAKIR'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kullanılmayan bir evde yapılan aramada 15 el yapımı patlayıcı ile bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Bir başka eve yapılan operasyonda ise 6 kişi uyuşturucu kullanırken suçüstü yakalandı.

Haberler 22.02.2018 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hava destekli 345 polisin katlmyla narkotik uygulamasna katlan polisler, çocuklara tatl ikram etti.

Merkez Kayapnar, Sur, Balar, Yeniehir ile Bismil ilçelerinde, l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ubesi koordinesinde, Özel Harekat, Terörle Mücadele, Havaclk, çocuk, Trafik Denetleme, Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayi ubeleri ekiplerinin katlmyla uyuturucu madde kullanan ve ticaretini yapan üpheliler ile aranan zanllarn yakalanmas için tespit edilen metruk binalar, sokak ve umuma açk yerlerde uygulama gerçekletirildi.

Hava destekli, 345 polisin katlmyla gerçekletirilen uygulamada, 378 kiinin sorgulamas yapld, 5 araç incelendi, 24 i yeri ve 41 metruk binada arama yapld.

Polislerden çocuklara tatl ikram

Uygulamada, 18 uyuturucu hap, 9 gram esrar, siyah bantla sarl güçlendirilmi 12 el yapm patlayc, el yapm patlayc kullanmnda kullanlan içi bo demir boru, 3 bo uçaksavar kovan, bomba yapmnda kullanlan çok sayda metal bilye ve 31 çuval kaçak tütün ele geçirildi. Merkez Balar ilçesindeki uygulamada ise polisler çocuklarla sohbet ederek, onlara tatl ikramnda bulundu.

- Polisle üpheliler arasnda kovalamaca

Merkez Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 284. sokaktaki uygulama da ise üpheliler ve polis arasnda kovalamaca yaand. üpheli gördükleri kiilerin üst aramasn yapan ve kimlik bilgilerini kontrol eden ekipler, sokaktaki metruk binalarda arama gerçekletirdi.

Ekipler, metruk bir binada yapt aramada uyuturucu kullanan zanllar suçüstü yakalad. Binada, bir miktar uyuturucu ile uyuturucu kullanmnda kullanlan malzeme ele geçirildi. Üst aramas yaplan ve kimlik bilgileri kontrol edilen 6 üpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git