Ne hallere geldik biz!

Hızla insanı duygularımızı kaybeder hale geldik, yoksa 7'inci katın çatısında intahara kalkışanı genci "ikna etmenin" gayreti yerine, cep telefonuna sarılıp film izler halde olmazdık?

Haberler 15.04.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaamn zorluklar, çan getirdikleri toplumsal insan ve vicdan duygularmz da, yitirdik gibi. Yeniehir ilçesinde bir kii, 7 katl binann çatsna çkp intihar giriiminde bulundu. ahsn intihar giriimini gören vatandalar, olay film izler gibi seyredip cep telefonlarna kaydetti. Olay yerine gelen lçe Emniyet Müdürü, intihar giriiminde bulunan ahs ikna ederek aa indirdi.

Olay, Yeniehir ilçesi Yeniehir Mahallesinde Ali Emri Caddesinde bulunan 7 katl bir binann çat katnda yaand. ddiaya göre psikolojik sorunlar olan ve çocuklar göremediini savunan O.. isimli ahs çatya çkt. çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi.

AHSI LçE EMNYET MÜDÜRÜ KNA ETT

Polis ekipleri tarafndan yaklak 45 dakikalk süren ikna çalmas sonucu bölgeye bu kez Yeniehir lçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu geldi. çatya çkan Müdür Balsu, O..yi ikna edip aaya indirerek ekip arabasna bindirdi. ntihar giriiminde bulunan ahs polis ekipleri tarafndan ifadesi alnmak üzere karakola götürürken, olayla ilgili inceleme balatld.

CEP TELEFONLARIYLA CANLI YAYIN YAPTILAR

Öte yandan olay srasnda bölgede bulunan vatandalarn intihar giriimini film izler gibi seyretmesi dikkat çekti. Korona virüs tedbirlerini de hiçe sayan vatandalar cep telefonu ile o anlar kayt altna alp canl yayn yaptklar görüldü. Polis ekipleri maskesiz ve sosyal mesafe kuralna uymayan vatandalarn korona virüs tedbirlerini hiçe saymas üzerine uyarda bulunarak bölgeden uzaklatrd.

Ana Sayfaya Git