Nehire mi atladı?

Diyarbakır'da nehirde boğularak hayatını kaybeden kardeşinin ölümü sonrası yakınlarına "Sürekli rüyalarıma giriyor" diyen ağabeyin, cesedin bulunduğu yerde kaybolduğu iddia edildi. İddialar üzerine İl Jandarma Su Altı Arama ekipleri dün akşam saatlerinde yaptıkları aramalara havanın kararması ile ara verdikten sonra dün devam ettiler.

Haberler 27.09.2019 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 3 ay önce yüzmek için girdii Dicle Nehrinde akntya kaplp kaybolan Muhammed Özcann cansz bedeni, kaybolduktan 4 gün sonra bulunmutu. Yaplan otopsinin ardndan Özcan, ailesi tarafndan topraa verilmiti. Olayn üzerinden 3 ay geçmesine ramen Muhammed Özcann aabeyi evli ve 1 çocuk babas Ramazan Özcan (29), iddiaya göre kardeinin sürekli rüyasna girdiini çevresine anlatt öne sürüldü.

NEHRE M ATLADI

Kardeinin ölümünden sonra psikolojik sorunlar yaad öne sürülen Ramazan Özcandan önceki gün akam saatlerinden beri haber alamayan ailesi, arama çalmalar sonras Özcana ait arabay kardeinin cansz bedeninin çkarld yerde buldu. Ayak izlerini takip eden aile, Ramazan Özcann nehre atlam olma ihtimali nedeniyle durumu 112 Acil Salk ve l Jandarma Su Alt Arama ve Kurtarma ekiplerine bildirdi.

BÖLGEDE ARAMA YAPILDI

Güvenlik güçlerinin bölgede yapt inceleme sonras herhangi bir ize ulalamamas üzerine bölgeye ve l Jandarma Su Alt Arama ve Kurtarma ekipleri, AFAD ve Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tfaiye Daire Bakanl Su Alt Arama ve Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Dün akam saatlerinde ekipler, botlarla nehirde arama çalmasn balatrken, havann kararmasyla Ramazan Özcana ulaamayan ekipler çalmalara bugün sabah saatlerinde balad. Ekipler Dicle Nehri kysn kar kar incelerken, Özcann yaknlarnn nehir kenarndaki çaresiz bekleyii ise sürüyor. Olayla ilgili olarak inceleme de devam ediyor.

Ana Sayfaya Git