Nevroz'a izin çıktı

Diyarbakır’da 21 Mart’ta yapılacak olan Nevroz kutlamalarına İl Valiliğinden izin çıktı.

Haberler 21.03.2022 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nevroz kutlamasnn yaplaca alanda hazrlklarda sona gelinirken, kutlamalar için yaplan bavuruya Diyarbakr l Valilii olumlu yant verildi. HDPnin kordinasyonunda yaplacak ve Dem dema serkeftin ye (imdi kazanma zaman) sloganyla kutlanacak olan Nevroz kutlamalar, Pazartesi günü Balar ilçesinde bulunan Nevroz Parknda yaplacak. Kutlamalar saat 09.00da balayacak ve 17.00ye kadar devam edecek.

KONUMACILAR VE SANATçILAR

DTK Ebakan Berdan Öztürk, DBP E Genel Bakan Saliha Aydeniz, HDP E Genel Bakan Pervin Buldann yan sra HDPnin öncülük ettii ittifak partilerin temsilcilerinin kutlamalarda birer konuma yapacak. Sanatçlar Rojda, Azad Bedran, Servet Kocakaya, Kazo ve Elenora da kutlamada sahne alacak. Kutlamalar için 250yi akn isim ve örgüt temsilcisine davetiye gönderildi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Nevroz alanna giri için 5 ayr nokta belirlendi. Protokol, Zümrüt Kent, Göletli Park, Araç Muayene stasyonu ve Evrim Alata (Hava Alan) noktalarnda alana giri salanabilecek. Tertip Komitesi, alan güvenlii ve insanlara yardmc olmalar için 600 kiiyi görevlendirecek. Nevroz alannda olas olumsuzluklara kar ambulans ve itfaiye ekipleri de hazr edilecek.

Ana Sayfaya Git