Nine serbest kızı tutuklandı

DİYARBAKIR’dan geldiği Bursa'da polis ekipleri tarafından durdulan otomobilde yapılan aramada, belinde kuşağa sarılı metamfetamin bulunan 82 yaşındaki kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çamaşırında uyuşturucu ele geçen 18 yaşındaki kız ile araçtaki 2 erkek ise tutuklandı.

Haberler 13.12.2016 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

hbar deerlendiren negöl lçe Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, Diyarbakrdan Bursaya gelen içerisinde 4 kiinin bulunduu otomobilde uyutucu bulunduu bilgisine ulat. Takibe alnan araç ilçe giriinde durduruldu. Otomobilde yaplan aramada çamurluk ksmnda bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 82 yandaki S. Beyhann belindeki kuaa sarl, 18 yandaki S. Gümüün ise üzerindeki çamarnda bir miktar metamfetamin daha bulundu.

Toplam 2 kiloram arlnda ve piyasa deeri yaklak 600 bin lira olan uyutucuya el koyan polis, gözaltna ald 2si kadn 4 üpheliyi emniyet müdürülüne götürdü. Burada sorgulamalar yaplan üpheliler Uyutucu ticareti yapmak suçundan adliyeye çkartld. Yal kadn tutuksuz yarglanmak üzere serbest braklrken, 29 yandaki A. Beyhan, 25 yandaki B. Geter ile S. Gümü tutukland.

Ana Sayfaya Git