Nusaybin'de trafik kazası: 1 ölü, 10 yaralı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde öğrenci servisi ile 2 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Haberler 10.03.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Nusaybinden geçen pek Yolundaki Yazyurdu Köyü kavanda bugün akam saatlerinde meydana geldi. Bir ilaç firmasna ait Mehmet Burhan Ba (39) yönetimindeki 21 BK 749 plakal hafif ticari araç, rnakn Cizre lçesi yönüne giden Cevdet Ylmaz yönetimindeki 54 SB 784 plakal TIRla çarpt. Kazann etkisiyle savrulan ilaç firmasna ait araç, yol kenarnda bekleyen Ali Duman yönetimindeki 42 RN 063 plakal örenci servisine çarpt. Kazada Mehmet Burhan Ba, olay yerinde yaamn yitirirken, 9 örenci ile TIR sürücüsü Cevdet Ylmaz hafif yaraland.

Yarallar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine götürülürken, ambulanslardan biri de karayolu kenarndaki bir levhaya çarpt. Bu kazada, ambulansta maddi hasar meydana gledi. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldrlan ve tedavi altna alnan yarlarnn durumunun iyi olduu belirtiildi.

Kazayla ilgili soruturma balatld.

anlurfada trafik kazas: 5 yaral

Kaza, öleden sonra Necmettin Cevheri Bulvarnda meydana geldi. Sürücülerinin kimlikleri örenilemeyen 34 RU 4534 plakal kamyonet ile 63 VP 583 plakal otomobil, Milli Eitim Müdürlüü kavanda çarpt. Kazada araç sürücüleri ile otomobildeki 3 kii yaraland. Yarallar, ihbarla olay yerine gelen salk görevlileri tarafndan ambulanslarla Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git