O Pkk'lı Öldürüldü

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nde geçen 28 Kasım'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü olaydan hemen önce, 2 polis memurunu şehit ederek Elçi'nin bulunduğu sokaktan kaçan 2 teröristten Mahsun Gürkan'ın, dün Sur'da çıkan çatışmada öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberler 15.03.2016 - 09:12 Son Güncelleme : 15.03.2016 - 09:12

Merkez Sur İlçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde PKKlı teröristlerin bindiği taksi, Yenikapı Sokak girişinde polis tarafından durduruldu. Bu sırada polis memurları Ahmet çiftaslan ve Cengiz Erduru ateş ederek şehit eden ve Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçinin açıklama yaptığı Dört Ayaklı Minare sokağına girerek kaçan 2 PKKlıdan Mahsun Gürkanın, dün Surda çıkan çatışmada öldürülen 7 terörist arasında olduğu belirtildi.

SAVAŞ MAHALLESİNDE

Savaş Mahallesi Hacı Hamit Sokaktaki bir evde enkaz altında bir banyoda kaldıkları ve çıkmak istediklerini belirterek HDPlilerden yardım isteyen ancak, güvenlik güçleri ile çatışmaya giren 7 PKKlı öldürülmüştü. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede öldürülen 7 teröristten birinin Tahir Elçinin öldürüldüğü olaydan hemen önce 2 polisi şehit edip sokağa ilk giren ve polisin ateş açmasına rağmen kaçan PKKlı terörist Mahsun Gürkan olduğu ortaya çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır