O şimdi asker

PKK tarafından 4 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan ve 4 ay önce PKK'nın barınma alanlarından kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Mustafa Biçer askeri birliğine giderek üniformasını giydi.

Haberler 26.11.2021 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayegül ve Rauf Biçer çiftinin, terör örgütü PKK tarafndan 4 yl önce 16 yandayken kaçrlan olu Mustafa, 4 ay önce PKKnn barnma alanlarndan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Knas yaklarak askere uurlanan Mustafa Biçer, askeri birliine giderek üniformasn giydi.

3 Eylül 2019da HDP il binas önündeki Evlat Nöbetine katlan Ayegül Rauf Biçer çiftinin eylemi sürerken, oullar Mustafa, yaklak 4 ay önce PKKnn barnma alanlarndan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Biçer ailesi verdikleri mücadelenin ardndan çocuuna kavutu. Ayegül Biçer, 10 gün kadar önce kna yakarak askere uurlad olu Mustafayla askeri üniformayla fotoraf çektirdi.

O AN BENM çN BAYRAMDI

Biçer, olunu askeri üniforma içinde görürken, çok mutlu olduunu söyledi. O an benim için bayramd diyen Biçer, Olumu PKKdan balattm mücadele ile aldm. Bugün çok gurur verici bir günümüz. Olum artk asker. O, artk bir Türk askeri. Kendi topra, kendi vatan, bayra için savaacaksa savaacak, ölünecekse kendi vatan için ölünecek. Rabbime ükürler olsun bugünü de gördüm. Eer mücadeleyse kendi vatannz ve topranz için mücadele versin dedi.

ANLI ÜNFORMAYI GYDM

Mustafa Biçer de 4 yla yakn bir süre terör örgütü PKKnn elinde zorla tutulduunu belirterek, Artk anl üniformay giydim. Nasl ki çanakkalede dedelerimiz yan yana dümana kar savatysa, ben de kardelerimle yan yana teröre dur diyeceiz ve savaacaz. çok mutluyum. Böyle bir frsat kimsenin eline geçmez. Terör örgütünde ölmektense askerde vatanna, milletine hizmet ederken ehit olmak kutsal diye konutu.

Ana Sayfaya Git