Oğlu tüfekle vuruldu, kaçan saldırganı durdurmak isterken metrelerce sürüklendi

Diyarbakır'da, sitenin bahçesine giren büyükbaşların sahipleri ile bekçi ve yakınları arasında çıkan kavgada, 5 kişi yaralandı. Olaydan 1 gün sonra barışmak için bir araya gelen taraflar, yeniden kavga etti.

Haberler 09.03.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, sitenin bahçesine giren büyükbalarn sahipleri ile bekçi ve yaknlar arasnda çkan kavgada, 5 kii yaraland. Olaydan 1 gün sonra barmak için bir araya gelen taraflar, yeniden kavga etti. Bu srada U.A. (20), kaldrmda oturan F.A.y (28) pompal tüfekle vurarak, yaralad. Olunun vurulduunu gören Zinnet A. (46) ise kaçmaya çaltn fark edip, durdurmak istedii U.A.nn hafif ticari aracna tutununca yolda metrelerce sürüklendi. Bu anlar, güvenlik kameralarnca anbean kaydedildi.

Olay, 5 Mart Sal günü, Beyüzevler Mahallesinde bulunan sitede meydana geldi. N.A.ya ait büyükbalar, iddiaya göre, sitenin bahçesine girip, otland. Bu srada bekçi E.A. ile N.A. arasnda kavga çkt. Taraflarn yaknlarnn katld, pompal tüfek de kullanlan kavgada 5 kii yaraland. Olaydan 1 gün sonra barmak için bir araya gelen taraflar, yeniden kavga etti. Bu kavgada U.A., 21 BP 8125 plakal hafif ticari aracndan ald pompal tüfekle kaldrmda oturan F.A.ya ate etti. Bacaklarna isabet eden 15 saçmayla yaralanan F.A., yere yld. Olunun vurulduunu gören Zinnet A. da kaçmaya çaltn fark edip, durdurmak istedii U.A.nn hafif ticari aracna tutununca yolda metrelerce sürüklendi. Bir süre sonra araçtan kurtulan kadn, yaral halde yerde kald. Anne- oul, ihbarla gelen salk görevlilerince ambulansla hastaneye kaldrlp, tedaviye alnd.

TÜFEKTEK PARMAK ZLERN SLM

Öte yandan olay anlarnn güvenlik kameralarnca anbean kaydedilen görüntüleri ortaya çkt. Görüntülerde U.A.nn, aracyla geldii olay yerinde tüfekle F.A.ya ate açt, bunu gören annesi Zinnet A.nn peinden gelmesiyle de yine aracyla kaçt ve kadn da arkasndan sürükledii görülüyor. Görüntülerde ayrca U.A.nn, bir süre sonra kendi aracndan inip, benzer araca binerek, eline ald bezle tüfekteki parmak izlerini sildii görülüyor.

ADL KONTROLLE SERBEST

Güvenlik kameralarnn kaytlarn inceleyen polis ekipleri, U.A.y Leyla Kasm Caddesinde, olayda kulland tüfekle yakalad. Gözaltna alnan U.A., sevk edildii adliyede çkarld mahkemece adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git