Oda üyelerine dezenfektan!

Diyarbakır Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Esnaf Odası (DİBEKOD) Başkanı Ahmet Cemil Değirmenci, odalarına kayıtlı üyelerine 5 litrelik dezenfektanları dağıtmaya başladıklarını belirtti.

Haberler 21.07.2020 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda son günlerde artan vakalarla birlikte DBEKOD Bakan Deirmenci, odalarna kaytl üyelerine 130 bin lira deerinde dezenfektan temin ederek ücretsiz dattklarn söyledi.

ÜCRETSZ DEZENFEKTAN

Bakan Deirmenci, Oda kayd bulunan üyelerimize salon hijyeninde kullanlmak üzere 5 litrelik dezenfektan ürününü ücretsiz olarak datmna baladk. Yaanan bu pandemi sürecinde meslek grubumuzdaki berber, kuaför ve güzellik salonlarnn çok zor günler geçirdiini belirtmek istiyorum. Nefes aldracak destek paketine de ihtiyacmz var. Hijyen ve temizlik denildiinde ilk akla gelen bizim meslek grubumuzdur. Buradan meslektalarma seslenmek istiyorum, ben de kendi i yerimde sizlerle ayn skntlarla bouurken yaadmz sorunlar ve çözüm önerilerini her frsatta dile getirip kendi çapmzda böyle çözümler üretmeye çalyoruz. Buradan deerli Diyarbakr halkna seslenmek istiyorum, salonlarmzn son derece temiz, salkl ve genelge kurallarna uygun ve steril bir ortamda hizmetlerine devam etmektedirler. Bu konuda müsterih olmalarn müterilerimizi bu temiz ve salkl mekanlarmzda arlamaktan eref duyacamz belirtmek isterim dedi.

Ana Sayfaya Git