Ödüller alındı

Dicle Üniversitesinde Eğitim-Bir-Sen tarafından "Akademik Performans Ödül Töreni" gerçekleştirildi.

Haberler 09.04.2021 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen törende Dicle Üniversitesinin farkl alanlarda hizmet veren ve Dünyann en etkili bilim insanlar arasnda yer alan akademisyenlerin isimleri, Google Scholar verilerine göre sralanarak ödülleri takdim edildi.

Törende konuan Eitim-Bir-Sen ube Bakan Yüksel Gümü, Sizlerin varl ülkemiz ve üniversitemiz adna bizleri umutlandryor, daha aydnlk yarnlarn geleceini bizlere müjdeliyor. Eitim ve bilim hizmetleri konusunda hizmet sunan üniversitemizin yetkili sendikas Eitim-Bir-Sen olarak özelde üniversitemiz genelde ülkemiz için kim ki ta üstüne ta koysa bamzn üzerinde yeri vardr. dedi.

AKADEMK PERFORMANS

Gümü Yarm asrlk Bir çnar oran üniversitemizin hak ettii yerlerde olabilmesi için göstermi olduunuz gayretler takdire ayandr. Eitimciler Birlii Sendikas olarak gücümüz yettiince siz deerli bilim insanlarna destek sunmaya devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Dicle Üniversitesinin 47 yllk bir üniversite olduunu hatrlatan Dicle Üniversitesi Rektör Yardmcs Prof. Dr. Ahmet Tanyldz ise nallah bu tür ödüller tevik unsuru olacak ve ilerleyen zamanlarda da saymz giderek artacaktr. Bu anlaml ödül törenini tertip eden deerli bakanmza ve ekibine çok teekkür ediyor, ödülü alacak hocalarmz da can gönülden tebrik ediyoruz. Saymzn her geçen yl artmasn temenni ediyorum. eklinde konutu. Program, akademisyenlere ödüllerinin takdim edilmesi sonras sona erdi.

Ana Sayfaya Git