Oğlunun doğum günü

Milliyetçi Anneler Birliği üyeleri, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren annelerden Ayşegül Biçer'in hüzünlü doğum gününü evinde kutladı. Oğlunun kaçırıldığı günün doğum gününe denk geldiği anne Biçer, "Tek dileğim oğluma kavuşmak, bir kere yüzünü görmek ve ona sarılmak" dedi.

Haberler 18.11.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda faaliyet gösteren Milliyetçi Anneler Birlii, çocuu terör örgütü PKK tarafndan kaçrld iddiasyla 1 yldan fazla süredir HDP Diyarbakr il binas önünde evlat nöbetinde olan Ayegül Biçeri evinde ziyaret etti. Milliyetçi Anneler Birlii, olu Mustafa Biçerin teröristlerce kaçrld günün doum gününe denk geldii Ayegül Biçerin doum gününü kutlad.

ACININ YÜRE HER YERDE AYNIDIR

Milliyetçi Anneler Birlii heyeti adna konuan pek Kayaalp, yaklak 1 buçuk senedir bar yank annelerin öz evlatlar için hak mücadelesi verdiini söyledi. Kiminin asker, kiminin polis, kiminin henüz reit bile olmayan bir çocuk annesi olduunu belirten Kayaalp, Kimi de nianl genç kz annesi. Acnn yürei her yerde ayndr. Bu hakl davada daha önce de belirttiimiz gibi annelerimizin yanndayz. Milliyetçi Anneler Birlii olarak üzerimize düeni var gücümüzle yapacaz. Bu zor artlarda yamur, frtna demeden darda, çadrda zor artlarda ilk günkü gibi umutla bekleyen bir dakika bile mücadelesinden taviz vermeyen, bu yürekli annelerimizin bir an önce evlatlarna kavumalar temennimizdir. Rabbim yar ve yardmclar olsun. Milliyetçi Anneler Birlii olarak, bizim için bu dava hak davasdr. Bizde hak olan her davada varz, var olmaya devam edeceiz diye konutu.

O GÜNE DÖNMEK STEMYORUM

En hüzünlü doum gününü kutlayan Ayegül Biçer ise gün boyu içinin kan aladn, gelen ziyaretçilere çok sevindiini söyledi. Kendisini bu buruk gününde yalnz brakmadklar için, Milliyetçi Anneler Birlii üyelerine teekkür eden Biçer, Evlatlarmz söke söke alacaz. Olumun yl dönümü, Hakkm olan evladm onlardan koparp alacam. O güne dönmek istemiyorum. çünkü o günü hiç hatrlamak istemiyorum. çok ar bir darbe aldm. u anda tek dileim oluma kavumak. Bir kere yüzünü görmek, ona sarlmak eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git