Oğlunun nikahını kıyarken çok heyecanlandı

DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde 15 yıldan beri belediyede nikah memurluğu yapan Ramazan Arı, oğlu Baver ile gelini Emine Arı'nın nikahını kıyarken, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Haberler 18.09.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erganide salk sektöründe çalan Baver Ar (24) ile Emine Karakaya (21) çiftinin nikahn, damadn nikah memuru olan babas Ramazan Ar kyd. Ergani Aile Parknda düzenlenen sade bir törenle kylan nikaha, gelin ve damadn arkadalar brahim Halil Barut ve Elif Tok da nikah ahitlii yapt.

OLUNUN NKAHINI KENDS KIYDI

Nikah memuru Ar, önce gelin Emine Karakayaya Baver Ary kocala kabul edip etmediini sordu. Gelin Karakayann, evet cevabna davetliler zlgtlarla elik ederken, nikah memuru ve damadn babas Ramazan Ar, bu kez damat olan oluna dönerek, Evet Baver Ar, sra sizde. Sizi sanki bir yerlerden tanyorum, tantk m daha önce? diye sormas üzerine damat Baver Ar, ksa bir süre bekledikten sonra, Ama baba diye karlk vermesi, masadakiler ve çevredekilerin gülümelerine yol açt.

NKAH MASASINDAK DUYGULAR

Kylan nikah srasnda ve sonrasnda sk sk çok zorlandn anlatan damadn babas ve nikah memuru Ramazan Ar, 16 yllk nikah memuruyum. Bu kadar zorlanacam düünmüyordum. çok zorlandm. Ergani ilçe merkezi ve dnda bir çok nikah kydm. Ama bugün kadar zorlandm kadar hiç zorlanmamtm. Hatta belediye bakanna söyledim, gel nikah ky diye. Heyecanl ve mutluyum. Hiç bir nikahta bu kadar heyecanlanmamtm. Söze nerden balayacam bilmiyorum. Kendi çocuumun nikahn kyacam aklmn ucundan geçmezdi. Hayrls olsun, Allah utandrmasn. Bu mutlu günü hem bir baba olarak hem de bir nikah memuru olarak yayorum. çok farkl duygular yayorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git