Öğrenciler Zerzevan'da

Diyarbakır'da 'Telafide Ben de Varım' etkinliği kapsamında Zerzevan Kalesi'ne gezi düzenlendi

Haberler 09.08.2021 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüs nedeniyle uzaktan eitim alan örenciler için Milli Eitim Bakanlnca balatlan Telafide Ben de Varm program kapsamnda tarihi Zerzevan Kalesine çkt.

Yeniehir Gazi Ortaokulu Müdürü Berçem Yalçnkaya öretmen ve örencileri ile arkeolojik bulgularla dünyann dikkatini üzerine çeken Zerzevan Kalesine günübirlik ziyaret gerçekletirdi. Örenciler, pandemi kurallar çerçevesinde gerçekletirilen programda tarihi Zerzevan Kalesini rehberler eliinde gezip bilgi ald.

TELAFDE BEN DE VARIM

Gazi Ortaokulu Müdürü Berçem Yalçnkaya; Örencilerimiz, çnar ilçemize bal Demirölçek Mahallesi snrlar içinde yer alan tarih yap ve asker yerleim alan Zerzevan Kalesini gezerek tarihe bir yolculuk yapt. Doa ve tarihin birletii Zerzevana gönüllü hizmet eden Dicle Üniversitesi Arkeoloji Bölümü ve Zerzevan Kalesi Kaz Bakan Doç. Dr. Aytaç Cokuna ve yardmsever ekibine Telafide Ben de Varm etkinliklerinde paydamz olduklar için ve desteklerinden dolay Gazi Ortaokulu ailesi olarak çok teekkür ederiz. Herkesi Zerzevan Kalesini görmeye davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git