Öğrencilere gıda desteği!

Yenişehir Belediyesinden öğrenci evinde kalan üniversitelilere destek

Haberler 29.12.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Belediyesi tarafndan bölgede ilk kez hayata geçirilen 13 balktaki Sosyal Destek Projesi kapsamnda örenci evinde kalan üniversite örencilerine yönelik aylk gda destei bavurular balad.

Yeniehir Belediyesi Sosyal Destek Projesi içerisinde yer alan üniversite örencilerine yönelik aylk gda destei balatt. kametgah ilçede bulunan ve ilçede örenci evlerinde kalan örencilerinin aylk gda destei belediye tarafndan karlanaca bildirildi. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, üniversite örencilerine gda, lise örencilerine ulam, örencilere krtasiye, snavlara hazrlk kitab, gda, yeni doan, giyim, sosyal market, öksüz ve yetimlere giysi, engelli bakm hizmeti, yal bakm hizmeti, yeni evli çiftlere mobilya ve sosyal taksi hizmeti gibi 13 balktaki Yanbandayz Projesinden faydalanmak isteyen vatandalarn bavurularnn alndn söyledi.

GIDA MKANI SALANDI

Yeniehir ilçesinde sosyal hizmet alannda birbirinden farkl projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Beikci, Yanbanzdayz Projemizle ilimizde ilk kez çok farkl bir sosyal hizmet modelini hayata geçirmi bulunmaktayz. lçemizde bulunan ilgili kurumlarmz ile üzerinde çaltmz Sosyal Hizmet Politikasyla 7den 70e tüm vatandalarmzn faydalanabilecei modelimizi uygulamaya balatm bulunmaktayz. kametgah Yeniehir ilçesinde olan ve örenci evinde yaayan üniversite örencilerimize gda destei sunuyoruz. Bu konuda destek almak isteyenlerin ikametgah ve örenci kimlik belgeleri ile belediyeye kaytlarn yaptrmalar gerekmekte. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaam Merkezimize, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfmza ve Belediyemiz whatsapp hatt olan 0 532 778 96 54 numaral telefon hattndan bavurularn yapabilirler. Yaplacak bavurunun ardndan üniversite örencilerimizin mezuniyet sürelerine kadar aylk gda ihtiyacn karlayacaz dedi.

Aylk gda desteinden faydalanmak için Yeniehir Belediyesine bavuruda bulunan üniversite örencileri, Yeniehir Belediye Bakan Murat Beikciye ilçede hayata geçirmi olduu Yanbandayz Projesi için teekkür etti.

Ana Sayfaya Git