Öğrencilere itfaiye eğitimi

İtfaiye Haftası dolayısıyla öğrencilere yönelik eğitim programı düzenledi.

Haberler 29.09.2021 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

25 Eylül-1 Ekim arasnda kutlanan tfaiye Haftas nedeniyle örencilere yönelik teorik ve pratik eitimler veriyor. tfaiye Daire Bakanl görevlileri, örencileri, LPG ve doal gazdan kaynakl, konutlarda veya i yerlerinde meydana gelebilecek yangnlarda, youn duman ve zehirli gazlar, ysc, b snf yangnlar ile ilgili bilgilendirdi.

tfaiye kyafeti giyen örenciler yangna müdahale etti

Yeniehir ehitlik Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulunda yaplan pratik eitimde örencilere itfaiye kyafeti giydiren ekiplerin kontrollünde, LPG, doal gaz ve sv yangnlarnda meydana gelebilecek yangnlara müdahale etme ile ilgili tatbikat yaptrld. Yangn söndürme ileminin ne ekilde yapldn pratik yaparak örenme frsat bulan örenciler, ayrca merak ettikleri sorular eitimi veren görevlilere yöneltti.

Eitim program örencilerin, sorularnn yantlanmasyla sona erdi. tfaiye Daire Bakanl, tfaiye Haftas dolaysyla arasnda kent merkezi ile ilçelerde belirlenen okullar eitim programlar düzenleyecek. Ayrca, itfaiye yerlekelerini ziyaret etmek isteyen örenci ve vatandalar da arlayarak bilgilendirmelerde bulunacak.

Ana Sayfaya Git