Öğrencilere suç örgütlerine karşı bilgilendirme

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesine kayıt yapan öğrenciler, suç örgütlerine karşı bilgilendirildi.

Haberler 05.09.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yükseköretim Kurumlar Snav (YKS) yerletirme sonuçlarnn açklanmasnn ardndan Dicle Üniversitesini kazanan örenciler, kente gelerek okula kayt yaptryor.

l Emniyet Müdürlüü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirlii ekipleri, kayt yaplan binann giriinde açlan stantta örenci ve ailelerini suç ile suç örgütlerine kar bilgilendirdi.

Stantta görevli polis memuru, gazetecilere yapt açklamada, Gençlerin üniversite hayatn daha güzel bir ekilde geçirmesi ve suç örgütlerine katlmamas konusunda emniyet müdürlüü olarak bilgilenmelerini salyoruz. Kayt yaptrmaya gelen örencilerimizi ilk olarak kapda biz karlyoruz. Hedefimiz kayt yaptrmaya gelen 6 bine yakn örencinin tamamna ulamak. dedi.

- Polis aabeylerimiz bizimle çok ilgilendiler

Üniversitenin Salk Yönetimi Bölümünü kazanan Özlem Cengiz, uygulamadan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Her üniversitede yaplmas gereken bir etkinlik. Polis aabeylerimiz bizimle çok ilgilendiler, sohbet ettik. çok mutlu oldum. deerlendirmesinde bulundu.

-Kendimi güvende hissettim

Kayt yaptrmaya gelen oluna elik eden Halime Vural da emniyet görevlilerini gördüünde rahatladn vurgulayarak, Polisi gördüümde çocuumun güvende olduunu hissettim. çocuumun burada emin ellerde olduuna inandm. dedi.

Kazand Mimarlk Fakültesine kayt için annesiyle kente gelen Muhammed Ali Vural, Polisi gören annemin gözü arkada kalmayacak. diye konutu.

Ana Sayfaya Git