Öğrencileri de aileleri de sevindirdi!

AK Partili Bağlar Belediyesi, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve çoğunluğu öğrencilerden oluşan 60 çocuğa giysi desteğinde bulundu.

Haberler 18.09.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda gönül, sosyal ve hizmet belediyecilii uygulamalaryla öne çkan Balar Belediyesi, bir kez daha ihtiyaç sahibi vatandalarn yüzünü güldürdü. Göreve geldii günden beri dar gelirli ailelerin umudu haline gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu kez de yeni eitim ve öretim ylnn balamasyla aralarnda örencilerin de bulunduu çocuklarn ve ailelerinin yüzünü güldürdü.

Balar Belediyesi Ek Hizmet Binasnda düzenlenen törene Bakan Beyolunun yan sra ei Dürdane Beyolu ,AK Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir ile aileler ve çocuklar katld.

MLLETMZN HZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEZ

Aileler ve çocuklarla scak ve samimi bir ortamda geçen sohbetler gerçekletiren Bakan Beyolu, kendilerini her zaman halkn hizmetkar olarak görüp toplumun her kesiminin taleplerine karlk vermeye çaltklarn söyledi. Beyolu,Bu çocuklar okuyup bu millete ve ülkeye hizmet edecek. Bize düen onlara ve ailelerine her konuda destek olmaktr. htiyaç sahiplerini tespit ederek çeitli desteklerde bulunuyoruz. Bugün de yavrularmza giyim desteinde bulunarak ihtiyaçlarn bir nebze gidermeye çaltk. Belediye olarak bu duruumuz bundan sonra yeni çalmalarla devam edecektir. diye konutu.

ANNELERDEN TEEKKÜR MESAJLARI

çocuklara ve ailelerine çeitli ikramlarda bulunup tek tek ilgilenen Bakan Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn iletti, çocuklarla hatra resimleri çekti.

Uzatlan destek eli aileler tarafndan memnuniyetle karland. çocuklaryla beraber alandan mutlu ayrlan anneler,Belediye Bakanmzn alçak gönüllü olduunu ve her frsatta ihtiyaç sahiplerinin yannda olduunu biliyorduk. Bugün buna bir kez daha ahit olduk. Bakanmza ve hayrseverliiyle takdir kazanan eine teekkür ediyoruz. ifadelerini kullandlar.

Ana Sayfaya Git