Öğretmen bıçaklandı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 3 kişi, gittikleri okulda kamu malına zarar verdikleri için görevli öğretmen tarafından uyarıldı. Yaşanan tartışmanın ardından zanlılar, öğrencilerin gözü önünde öğretmene kesici aletlerle saldırarak darp etti.

Haberler 21.09.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakrn çnar ilçesi çnar Meslek Lisesi içerisinde bulunan kantinde meydana geldi. ddiaya göre, kimlii belirlenemeyen 2si 18 yandan büyük 3 kii, kantin kapsn sert bir ekilde kapatnca öretmen M.B. tarafndan uyarld. Bunun üzerine ahslar, öretmene kim olduunu sorunca M.B., Ben burada görevli öretmenim dedi. ahslar öretmenin verdii cevap sonras ellerinde bulunan kesicisi aletlerle M.B.ye saldrmaya balad.

Kulandan ve boynundan yaraland

Örencilerin gözü önünde kesici aletlerle saldrya urayan öretmen M.B., sol kulann arkasndan ve boynundan ald darbeler sonucunda yaralanrken, can havli ile dar kaçt. Meslektalarnn haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil salk ve polis ekipleri sevk edildi. M.B., ambulansla çnar ilçe Devlet Hastanesi acil servisine kaldrlarak tedavi altna alnrken, saldry gerçekletiren ahslar hakknda ikayetçi oldu.

Yaadm olayn okundaym

Yaanan olay anlatan ve 2 gün i göremez raporu alan öretmen M.B., yaananlar karsnda ok geçirdiini ve psikolojik olarak çöktüünü söyledi. Saldry gerçekletiren ahslar devlet malna zarar verdikleri için uyardn belirten M.B., Ben onlar sadece sözlü bir ekilde uyardm. Bana kim olduumu sordular, öretmenim deyince bana ellerinde bulunan kesici aletlerle örencilerin gözü önünde saldrdlar. Yaplan bu olay bana tek deil bütün öretmenlere yaplmtr. Ben o ahslarn hak ettii cezaya çarptrlmas için ikayetçiyim dedi. Olayla ilgili gözaltna alnan zanllarn emniyetteki ilemlerinin devam ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git