Öğretmen ölü bulundu

Boşanma aşamasındaki öğretmen evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Haberler 08.04.2019 - 08:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinde boanma aamasnda olduundan 6 yandaki kzyla birlikte yaayan Türkçe öretmeni, evinde bçaklanarak öldürülmü halde bulundu. Genç kadnn cesedi, sabah uyanan 6 yandaki kz tarafndan bulundu. Olayla ilgili bir kiinin gözaltna alnd örenildi.

Özel bir okulda Türkçe öretmeni olarak görev yapan Eda K., merkez Yeniehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki Fatma Eser Apartmannn 12. katndaki evinde bçaklanarak öldürülmü halde bulundu. Boanma aamasnda olduundan yaklak 1 yldan uzun süredir einden ayr yaad örenilen genç öretmenin cesedi, birlikte yaad 6 yandaki kz tarafndan odasnda bulundu.

KIZI CNAYET FARK ETT

Kznn çlklarn duyan komularnn ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çilingir vastasyla girdii evde, genç öretmenin bir çok yerinden bçaklanarak öldürüldüünü belirledi. Eda K.nin cenazesi, cumhuriyet savcsnn incelemelerinin ardndan otopsi için Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi morguna kaldrld.

Polis ekiplerinin cinayetle ilgili çalmalar sürerken, çevredeki vatandalardan ve bölgedeki güvenlik kameralar görüntülerinden elde edilen bilgiler dorultusunda bir kiinin gözaltna alnd, soruturmann sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git