Öğretmenler Sınır Edildi!

Diyarbakır'da, daha önce haklarında yürütülen soruşturmalar nedeniyle açığa alınıp görevlerine iade edilen öğretmenlerden 264'ünün zorunlu yer değişikliği nedeniyle il dışına gönderildiği belirtildi. Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi sosyal medya hesabında, "Açığa aldınız, ihraç ettiniz, tutukladınız. Yetmedi şimdi de sürgün ediyorsunuz. Yılmayacağız! Direneceğiz! ve Kazanacağız" diye tepki gösterdi.

Haberler 29.08.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, daha önce haklarnda yürütülen soruturmalar nedeniyle aça alnp görevlerine iade edilen öretmenlerden 264ünün zorunlu yer deiiklii nedeniyle il dna gönderildii belirtildi. Eitim-Sen Diyarbakr ubesi sosyal medya hesabnda, Aça aldnz, ihraç ettiniz, tutukladnz. Yetmedi imdi de sürgün ediyorsunuz. Ylmayacaz! Direneceiz! ve Kazanacaz diye tepki gösterdi.

Diyarbakrda KHK kapsamnda daha önce aça alnan yaklak 4 bin 400 öretmenden 180i mezlekten ihraç edildi, dierleri ise görevlerine iade edildi. Görevlerine iade edilen ve haklarnda soruturma sürdüü belirtilen Eitim-sen üyesi 264 öretmenin ise dün Milli Eitim Bakanl tarafndan zorunlu yer deiiklii nedeniyle il dna gönderildii belirtildi.

264 ÖRETMEN L DIINA GÖNDERLD

Söz konusu kararn öretmenlere tebli edilmeye baland kaydedilirken, Eitim- Sen Diyarbakr ubesi yaananlara tepkiyi sosyal medya hesabndan gösterdi. Eitim-Sen Diyarbakr ubesi sosyal medya hesabndan, Aça aldnz, ihraç ettiniz, tutukladnz. Yetmedi imdi de sürgün ediyorsunuz. Ylmayacaz! Direneceiz! ve Kazanacaz mesajn paylat.

Ana Sayfaya Git