Öğretmenlerin kan bağışları

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şubesi üyeleri, Coronavirus sürecinden etkilenerek kan stoku sıkıntısı çeken Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Haberler 14.05.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gerek son aylarda tüm dünyay etkisi altna alan Coronavirus salgnndan ve gerekse içinde bulunduumuz Ramazan ay münasebetiyle insan trafiinin minimuma indii bugünlerde kan ba sknts çeken Kzlay, kan stokunda ciddi bir azalmann görüldüü süreci yayor.

Yetkililerin yaptklar Evde Kal çarlar, Kzlaya kan ba orann minimuma indii bu dönemde meydana gelen veya gelebilecek skntlar fark eden baz siyasi partiler, kurum ve kurulular, dernek, vakf ve sendikalar, kendi aralarnda kampanyalar düzenlemeye baladlar.

Kzlayn yilik Kanmzda Var mottuna cevap mahiyetinde kan ba seferberlii balatan Eitim Bir-Sen Diyarbakr ubesi, merkez Kayapnar ilçesi Ceylanlar Park Kavanda Kzlay standn ziyaret ederek kan banda bulundular.

KAN BAIINDA BULUNDULAR

Yaplan kan ba seferberliine ilikin açklamalarda bulunan Eitim Bir-Sen Diyarbakr ube Bakan Ramazan Tekdemir, unlar söyledi:

Bizler Eitim Bir-Sen olarak kan ba kampanyasna destek vermek amacyla burada bulunuyoruz. Genel Bakanmz Sayn Ali Yalçnn imdi Vefa Zaman diyerek yilik Kanmzda Var mottuna anlaml bir karlk vermi olduk. 81 ilde balatlan kampanyaya Diyarbakr olarak çok ciddi bir younlukla cevap vermi durumdayz. dedi.

Tekdemir, Eitim Bir-Sen olarak kan stoklarnn azald böyle bir dönemde her zamanki sorumlu tavrmz önceleyerek bu çarya cevap vermek için geldik. Türkiyenin sancl bir süreçten geçtii bu dönemlerde vefa sosyal gruplarna verdiimiz destein bir benzerini kan banda bulunarak vermi olduk. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git