Okul servisi ile yolcu minibüsü çarpıştı: 3’ü öğrenci 7 yaralı

Merkez Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi 225'nci Sokak'ta seyir halindeki okul servis aracı ile şehir içi yolcu minibüsü, bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Yolcu minibüsünün çarpışma sonrası park duvarına çarparak durmasından sonra, çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazada 3'ü öğrenci 7 kişi yaralanırken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan okul servis aracında 7 öğrencinin bulunduğu öğrenilirken, kaza haberinin duyulması üzerine öğrenci velileri kaza yeri ve hastanelere giderek çocuklarının durumuyla ilgili bilgi almaya çalıştı.

Haberler 23.09.2017 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda içinde örencilerin bulunduu okul servis arac ile yolcu minibüsü çarpt. Kazada, 3ü örenci 7 kii yaraland.

Kaza, Kayapnar ilçesi Peyas Mahallesi 225. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okula gidecek örencileri alan okul servis arac, ana güzergah dnda seyreden ve içinde yolcu bulunan minibüs ile çarpt. Kazay görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda ambulans ve itfaiye arac ile polis ekibi sevk edildi.

OKUL SERVS MNBÜSLE çARPITI

Kazada, okul servisinde bulunan 7 örenciden 3ü çeitli yerlerinden yaralanrken, yolcu minibüsünde bulunan 2 vatanda ve her iki aracn oförleri yaraland. Yarallar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldrld.

Okul servisinde bulunan Hiranur çediktir, kazann okunu bir süre üzerinden atamad. Konuurken elleri titreyen çediktir, Biz servisle örenci almaya çktk. Dönü aldmz sra dolmu ile çarptk. Serviste 7 kii vard. O kadar ani oldu ki, bii hissedemedim, servisten inmek istedim. Bir arkadam yere dütü kafas kanad, dier arkadamn gözü kanad. çok korktum dedi.

Kazayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git