Okula tam not

Çeşitli alanlardaki eğitim koordinatörleri, araştırma ve incelemelerde bulundukları Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları’na tam not verdi.

Haberler 30.09.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullar, Bilfen-Bilnet Eitim Kurumlar genel merkezinin denetiminden geçti. Genel merkez eitim koordinatörleri, çeitli alanlarda aratrma ve incelemeye tabi tuttuklar okula tam not verdi. Okulda eitim gören örenciler ve veliler de eitim kalitesinden fiziki koullara, insan salndan insan yetitirmeye verilen öneme kadar hemen hemen tüm alanlarda örnek bir okul görüntüsü sergilendiine dikkat çekerek Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullarndan övgüyle söz etti.

DENETMDEN GEçT

Okulun eitim kampüsünü inceleyen 7 kiilik koordinatör ekibi, burada okulda çeitli alanlarda çalanlar, örenciler ve velilerle görümeler gerçekletirdi. Okulun fiziki koullar, hijyen kurallarna verilen önem ve eitim kalitesi hakknda aratrma ve incelemeler yapan heyet, snflarda örencilerle birebir görümeler gerçekletirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen toplantlarda okul yönetimi, eitimci kadrosu, çalanlar, veliler ve örencilere çeitli alanlarda bilgilendirme yapan koordinatörler, okuldaki tablodan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Genel Koordinatör Fatma Tucu, Bilfen-Bilnet ailesi olarak para kazanmay deil, insan yetitirmeyi ve kazanmay esas aldklarna dikkat çekerek, Diyarbakrda bu alanda eitime ve insana yatrm yapan i adam Ekrem Karakoçun örnek bir tutum sergilediini ifade etti. Karakoçun eitimci olmamasna ramen bir i adam olarak imkanlarn kendi memleketinin insanlarnn eitimine harcamasnn memnuniyet verici olduunu ifade eden Tucu, Bilfen-Bilnet markasnn Diyarbakrda hak ettii noktada olmasndan honut kaldklarn kaydetti. Örenciler ile veliler de konumalar yaparak, okulun eitim kalitesinden memnun olduklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git