Ölenlerin kimlikleri belirlendi

Zırhlı polis aracının çartığı özel araçta hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belirlendi. Demirbaş, Dağtaş ve Öner ailesine mensup kişiler için taziye kurulurken, Vali Aksoy, Başsavcı ile İl Emniyet Müdürü taziye ziyaretinde bulundu.

Haberler 22.06.2017 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lice-Diyarbakr karayolunda önceki gün, meydana gelen trafik kazasnda hayatn kaybeden 5 kiinin kimlikleri belirlenirken, Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, hayatn kaybedenlerin ailelerini ziyaret ederek basal dileinde bulundu.

Önceki gün, Lice istikametinden Diyarbakra gelirken Güçlü Köyü yol ayrmnda polisleri tayan zrhl araçn özel otomobile çarpmas sonucu hayatn kaybeden 5 sivilin kimlii belirlendi. Seyit Data, Abdulhamit Data, Mevlut Data, Zeynep Demirba ve Mahmut Öner yaamn yitiren kiiler olduu bildirildi. Kazada yaralanan 5 polisin ise Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde tedavileri sürüyor.

VAL TAZYE ZYARETNDE

Buarada, Valilikten yaplan açklamaya göre, Vali Hüseyin Aksoy beraberindeki Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre ve l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile ilk olarak aklat köyü taziye evini ziyaret etti. Aksoy, daha sonra Liceliler taziye evine geçerek, ayn kazada hayatn kaybedenlerin ailelerine basal diledi. Konunun incelenmesi için çileri Bakanlndan müfetti istendi. Ki olay cumhuriyet basavclnn yürütüü soruturma dnda, idari yönde de soruturulmu olacak.

Ana Sayfaya Git