Ölmek istemiyorum

Diyarbakır’da, çocuklarının gözü önünde eşi İhsan Müjdeci (40) tarafından üzerine kızgın yağ atılan ve vücudunda 2'nci derece yanıklar oluşan Meral Müjdeci (38), Kocaeli’de ailesinin yanında yaşamaya başladı. Tutuklanan ve boşanma davası açtığı eşine en ağır cezanın verilmesini isteyen Müjdeci, "Ölmek istemiyorum. Çocuklarım için yaşamak istiyorum. Cezaevinden çıkarsa geri dönüşüm yok, kesin öldürür beni" dedi.

Haberler 04.06.2021 - 01:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, pazar günü, Silvan ilçesine bal Mescit Mahallesinde meydana geldi. hsan Müjdeci, iddiaya göre, bir süredir iddet uygulad, 12 yllk ei Meral Müjdeci ile kahvalt yaptktan sonra mutfaa giderek, yumurta yapacan söyledi. Tencerede kzdrd ya 2 çocuunun gözünün önünde, einin üzerine döken hsan Müjdeci, daha sonra tencereyle de darbetmeye balad. Meral Müjdecinin barlarn duyan komularnn ihbaryla eve salk ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, ilk müdahalenin ardndan salk görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. rfan Müjdeci ise polis ekiplerince gözaltna alnd. Emniyetteki sorgusunun ardndan adliyeye sevk edilen Müjdeci, çkarld mahkemece tutukland. Meral Müjdeci de yank tedavisinin ardndan hastaneden taburcu edildi.

KIZGIN YA DÖKTÜKTEN SONRA TENCEREYLE DÖVMÜ

Ailesinin yanna Kocaeliye gelen Meral Müjdeci, adliyeye giderek, boanma davas açt. Kocaeli Derince Eitim ve Aratrma Hastanesinde belirli aralklarla tedavisi devam edecek olan Müjdeci, einin psikolojik sorunlar olduunu ve kendisine sürekli iddet uyguladn, amacnn kendisini öldürmek olduunu öne sürdü. Öldürülme korkusuyla yaadn anlatan Müjdeci, Pazar günü sabah uyandmzda hiçbir ey yoktu. Hatta sabah kalktmzda çocuklar pasta istiyor dedi bana. Ben pasta yaptm, kendisi de bahçede börek açt. Daha sonra çocuklarla ben avluda otururken çocuklar yanna çard. Neden çaryorsun? diye sorunca da im var, yumurta yapyorum dedi. Meer o srada ya tencerede kzdryormu. Mero bana bak dedi, arkam döndüüm anda ya tenceresini üzerime att, bütün ya üzerime aktt sonra da yerden kalkamadan bana tencereyle vurmaya balad. Ben can havliyle yerden kalknca komular pencereden Vurma diye baryordu. çocuklarm bacaklarna sarld, ikisini de tekmeledikten sonra bana iddet uygulamaya devam etti dedi.

SEN NEDEN ÖLMÜYORSUN? DYE BAIRMI

Üzerine kzgn ya döküldükten sonra ac içinde yere kaldn söyleyen Müjdeci, Bana vururken Sen neden ölmüyorsun? diye baryordu. Ben ne yaptm? diye sorunca da beni dövmeye devam etti. Yumruk yemekten gözümde ödem olumu, doktorlar onu yank sanmt daha sonra ödem olduu anlald. Ortada hiçbir neden yoktu, gayet güzel bir gündü. Hatta Keyifli bir pazar günü geçireceiz hep birlikte demiti bize. Psikolojik sorunlar vard, tedavi oluyordu ama son 2 ayda ilaçlar reddetti. Ben iyiletim eer deliysen sen git hastaneye diyordu bana dedi.

10 YAINDAK OLUM SABAHA KADAR BAIMDA NÖBET TUTUYORDU

Yllardr ei tarafndan iddet gördüünü belirten Meral Müjdeci, 10 yandaki olunun kendisini korumak için sabaha kadar banda nöbet tuttuunu söyleyerek, Büyük olum korkudan sabaha kadar uyuyamyordu. Ben odadan çktm zaman benim arkamdan Kürtçe küfürler ediyormu. Olum buna ahit olmu ve bir eyleri anlamt. Yanndayken benim yüzüme küfretmiyordu, hep arkamdan ediyormu. Büyük olum ben uyurken sabaha kadar oturup benim bamda bekliyordu. Ben ie gittikten sonra uyuyordu. Akam ben iten geldiim zaman da Ben senin banda beklerim, sen rahatça uyuyabilirsin diyordu. Ben i yerimde herkese bu durumu anlatmtm ama kimse buna inanmamt diye konutu.

MERALM DURUMUN NASIL DYE MESAJ ATMI

Einin, cezaevine gönderilecei srada yaknlarn bilgilendirmesi için telefon verildii srada kendisine mesaj attn belirten Müjdeci, Ben hastanedeyken, bu haldeyken, canmla urarken, tekrar bana mesaj att. Meralim durumun nasl? Sana kurban olurum, Meroum sesini duyaym dedi. Ben bu insann salkl bir insan olduunu düünmüyorum ve kesinlikle cezaevinden çkmasn istemiyorum. nsan sevdiine kyp bu hale getirir mi? Ben ondan kurtulmak istiyorum dedi.

CEZAEVNDEN çIKARSA KESN ÖLDÜRÜR BEN

Einin cezaevinden çkt zaman kendisini öldürebileceini söyleyen Meral Müjdeci, u an cezaevinde ve ben dar çkmasn istemiyorum. çocuklarm için bu kadar acya dayandm, yandm, dayak yedim ve çocuklarm için yaamak istiyorum. Lütfen bana yardm edin. Ben ölmek istemiyorum. çocuklarm için yaamak istiyorum. Cezaevinden çkarsa artk benim geri dönüüm yok, kesin öldürür beni. Bana sürekli Seni televizyona çkaracam diyordu. Demek ki bunu planlyormu diye konutu.

Kzn taburcu olmasnn ardndan beraber yaamalar için Kocaeliye getiren Zekeriya Kele ise damadnn en ar cezay almasn istediini söyledi. Büyük üzüntü duyduunu belirten Kele, Kzma ar bir ekilde iddet uygulad. Bir tencere ya bir insann kafasna asla dökülmez. Bu bir caniliktir. Ben bunun cezaevinden çkmasn asla istemiyorum. Benim 3 kzm ve engelli eim var. Bizlere zarar vermesinden çekiniyorum, o yüzden en ar ceza almasn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git