Ölüm kavşağına sinyalisazyon!

Ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğu kavşağa sinyalizasyon sistemi kuruldu

Haberler 25.08.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde sk sk ölümlü ve yaramal kazalarn meydana geldii belediye kavana sinyalizasyon sistemi kuruldu.

Silvanda, geçtiimiz dönemlerde sk sk ölümle ve yaralamal kazalarn meydana geldii belediye kavana sinyalizasyon sistemi kuruldu. Konu ile ilgili konuan Silvan Kaymakam Mehmet Uslu, okul bölgesi olan belediye kavanda sk sk ölümlü ve yaralamal trafik kazalarnn meydana geldiini hatrlatt.

SNYALZASYON SSTEM

Kaymakam Uslu, Karayollar 9. Bölge Müdürlüü ekipleri belediye kavanda gerekli çalmalar yaparak sinyalizasyon sistemi kurup kavakta yaanan kazalar en az seviyeye indirecek. Bununla birlikte kavakta bir üst geçit talebimiz var. Bu talepte de olumlu sonuç aldmz takdirde örencilerimiz can güvenlii tedirginlii yaamayacaktr. Karayollar ekipleri kavakta kontrollü gidi geli yaplmas için sinyalizasyon sitemi kurarak trafik aknn daha güvenli olmasn salad. Üst geçit hizmete geçinceye kadar geçici çözüm olarak kavaa sinyalizasyon yaplarak bisiklet, motorlu araçlarmzn ve uluslararas yolcu ve yük tamacln yapan araçlarmzn güvenlii açsnda önem tamaktadr dedi.

Ana Sayfaya Git