Ölüm Sırrı Çözülmedi

Diyarbakır'da, 7 yıldır içtiği sigarayı bırakmak için arkadaşının tavsiye ettiği karışımı içtikten sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Murat Duman'ın (25) ölümü ile ilgili hazırlanan ön otopside, ölüm nedeni belirlenemedi. Savcılığın, 'Zehirlenme ile taksir ile ölüm'den başlattığı soruşturma kapsamında, Duman'ın ölümüne neden olan karışım, incelenmesi için laboratuvara gönderilirken, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'na gönderilen parça ve kan örneklerinin incelenmesinden sonra ortaya çıkacağı öğrenildi.

Haberler 15.09.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir fabrikada çalan ve 7 yldr içtii sigaradan kurtulmak için arkadann tavsiye ettii karmdan 4 gün önce bir bardak içtikten sonra fenalaan ve kaldrld hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitiren Murat Dumann ölümü ile ilgili balatlan soruturma sürüyor.

KARIIMI çTKTEN SONRA ÖLDÜ

Soruturma kapsamnda savclk ölüme neden olduu belirtilen karm alp incelenmesi için laboratuvara gönderirken, Duman ailesi bireylerinin de ifadeleri alnd. Dumann karm kimden aldnn peine düen savclk, bu kapsamda Murat Dumann kulland cep telefonunu da aileden ald. Soruturma kapsamnda Dumann telefon ile son olarak görütüü kiilerin tespit edilecei ve karmn kimden temin ettiinin bulunmaya çallaca örenildi.

ÖLÜM NEDEN BELRLENEMED

Murat Dumann ölümü ile ilgili hazrlanan ön otopsi raporunda, ölüm nedeninin belirlenemedii belirtilirken, Adli Tp Kurumuna gönderilen parça ve kan örnei ile ilgili incelemeden sonra kesin ölüm nedeninin ortaya çkaca ifade edildi. Cumhuriyet Savclnn, Zehirlenme ile taksirle ölümden balatt soruturma sürerken, Duman ailesi, oullarnn ölümüne neden olan karmn kimler tarafndan hazrlandn ve önerildiini, devletin bu konuda gerekli önlemleri almasn istedi.

Ana Sayfaya Git